Magyar tervező ruháiba feszítenek az amerikai sztárok

Fergie új videoklipjében,  melyben a független, erős nőkről énekel, az egyik népszerű magyar divatmárka egyik ruhája is feltűnik…

Dukai Regina Facebook oldalán osztotta meg a hírt, hogy Fergie MILF című számában Devon Aoki, amerikai modell és színésznő Sugarbird ruhában sétál Milffalván Ciara és Kim Kardashian oldalán.


„Újabb csodás Sugarbird reggel!!!!!!!! Fergie hihetetlenül menő Milf Money klipjében Devon Aoki szupermodell Sugarbird ruhában pózól nagy kedvencem Chrissy Teigen (John Legend felesége) és Ciara mellett. A videóban sok más híres anyukán kívül Kim Kardashian West is szerepel!” – írta Regina közösségi oldalán.

A klip egyébként semmi másról nem szól, mint az égből folyó tejről, a mély dekoltázsokról és a szuperszexi celebek felvonultatásáról.


Beyonce is ezt viseli

Az aranytorkú Beyoncé is feltűnt már egy Sugarbird kreálmányban, ő éppen nyaraláshoz választotta a magyar cukormadárkák outfitjét.


Fergie sem marad le

A Black Eyes Peas énekesnője is ismeri a magyar divattervezők krémjét. Ő a Milánóból tevékenykedő Dora Abodi unikornismintás felsőrészét választotta egy benzinkúti kirándulásához.

Kép forrása itt.