A legvadabb Halloween kosztümök!

Eljött az év újabb beöltözős alkalma! Te mi leszel? Ha még nem tudod, íme pár igazán ütős jelmez, melyekben Hollywood csillagjai is előszeretettel villogtak ! Te bevállalnád?

Teri Hatcher, a Született Feleségek sztárja, nem aprózta el – pénzt és anyagot nem kímélve, Szívkirálynőnek öltözött. Ezek után nem is értjük, hogy Tim Burton vajon miért nem őt választotta a karakteres mellékszereplőnek pár évvel ezelőtti, Alice, Csodaországban produkciójában?

Pink és Beyoncé amúgy is kedvelik az eltúlzott sminkeket, hiszen videóklipjeikben rendszeresen jelennek meg a legkülönbözőbb színkavalkádokban. Ötletes tipp várandósoknak: öltözz méhecskének! Beyoncé tökéletesen rejtette el pocakját a jelmezben, ugyanakkor merészen villantotta ki formás lábait. A vadóc Pink pedig egy csinos bohóc ruhát rántott magára, ami maszkszerű arcával majdnem tökéletes – de hol marad a klasszikus, piros bohócorr? Te ne feledkezz meg róla!A két jobb oldalon látható jelmezre egyszerűen nem jövünk rá. Michelle Trachtenberg, a Pletykafészek c. sorozat sztárja, egy avatar szerű emberkének öltözött be, Adams Family ruhában. Talán sok(k)? A stílusikon Gwen Stefani pedig tojás szerkóba bújt… ezzel vajon mit szeretne üzenni?

Halloweeni szokás, hogy a szerelmes párok összeöltöznek. Nos, a celebek ezt sem hétköznapi módon teszik! Heidi Klum az egyik fotón hindu istenségnek öltözött, mellyel nem kis botrányt a kavart vallási körökben, de lássuk be, igazán kitett magáért. Azok a karok! A másik fotón pedig volt férjével, Seal-el látható, akivel a Biblia legismertebb történetét elevenítették fel. Seal-nek láthatóan meglepően jól áll a paróka!

Christina Aguilera és férje, Jordan Bratman, halott menyasszonynak és vőlegénynek
öltöztek. Reméljük, a halott jelző nem házasságukat kívánja jellemezni, és a pletykákkal ellentétben egy igazán vidám pár áll a kőpúder mögött.


Utolsó kosztüm ajánlatunk pedig a következő: legyél angyal, mert ahhoz csupán egy egyszerű
fehér ruhadarab szükséges és pár csekély méretű szárny, mint például olyan, amit Nick Cannon visel a képen. A legszellemesebb jelmez ötlet díját pedig neki és feleségének, Mariah Careynek ítéljük pár évvel ezelőtti kosztümjükért – tej és csokis süti, ez aztán a harmónia!

 

 

Te hol bulizol Halloweenkor? Mi adunk pár tippet!
Confetti Dreams Halloween Night Fest az Akváriumban!
Halloween Night Fest a Corvin Moziban!
Éjszakai Élményfürdős Halloween Buli Zalakaroson!