A legszexibb pasik a mozikban – MOST!

Valljuk be: a látvány igenis gyakran elég. Pláne azoknál a szépfiúknál, akikkel úgysincs esélyünk találkozni a valós életben. Vigyázat: forró képek!

Őket érdemes megnézni mostanában:

Taylor Lautner

Nem véletlen, hogy nem Robert Pattinson került fel toplistánkra! A vérfarkas, Jacob szerintünk nemcsak szimpatikusabb színész, de felsőteste is sokkalta feltűnőbb, mint sápadt arcú ellenségéé. Bár az Alkonyat sorozat utolsó részében, a Hajnalhasadás 2-ben már barátkozik a két srác, mi mégis titkon Taylor Lautnernek drukkolunk. A vetkőzős jelenet, amiben felfedi énjét Bella édesapja előtt… Nos, csak ennyit mondunk: felejthetetlen.

Ben Affleck

Ben sosem volt az a macsó típus, és talán mi pont ezért szerettük mindig is. Jennifer Garnerrel kötött házassága és családjához kötő hűsége csak még vonzóbbá teszi a kedves, mosolygós színészt. Talán azért nézzük meg őt újra meg újra a vásznon, mert egyszerűen tűzben tartja a reményt: vannak még megbízható férfiak. Az Argo-akcióban ráadásul hősies oldalával mutatkozik, ami csak még inkább elkötelez minket a „Ben Affleck rajongói tábor tagsági” megújítása mellett.

Bradley Cooper

A pimasz képű, villogó szemű Bradért már a Másnaposokban is epekedtünk. Bár a való életben csúnyán elbánt Reneé Zellwegerrel, mi mégsem tudunk kiábrándulni belőle. Felőlünk egy komplett regényt is lenyúlhat a Lopott szavakban, imádatunk nem szűnik, vagy éppen megrögzötten hisszük, hogy mi bizony jó útra tudnánk téríteni… Sajnos nincs rá lehetőség.

Gerard Butler

A piszkos mosollyal megáldott skót színész ezennel egy igaz történetben játszik, ami a szörf-fenoménról, Jay Moriartyról szól. Értsd: Gerard Butler szinte az egész film alatt félmeztelenül szerepel a Mavericksben! Kell még indok, hogy azonnal megvedd a jegyet? Amúgy a film sem rossz.

Jake Gyllenhaal

Jake-ről sosem tudtunk eldönteni, hogy helyes-e igazán. Színészi játéka roppant meggyőző, arca kicsit butácska, de talán pont ez a legnagyobb vonzereje: olyan mint egy kisgyerek. A Túl a barátságonnál egy pillanatra minden nő megijedt, de azóta Jake többszörösen is bizonyította hetero mivoltát, amiért még sokáig hálásak leszünk az égieknek. Most éppen Az utolsó műszakban bizonyítja bátorságát, mint a Los Angeles-i rend őre.