A legjobb világvége-partik Budapesten

Lehet, hogy az inka asztrológusok tévedtek, és a hétvégén mégsem pusztítja el kedvenc planétánkat egy erre kószáló üstökös vagy kisbolygó – de mi van, ha igazuk volt? Ne várjátok otthon az Ítéletnapot, inkább menjetek el valamelyik budapesti világvége-buliba, és érezzétek jól magatokat.

Idén december 21-én, az inka naptárkészítők – és az őket kedvtelve (félre)magyarázó összeesküvés-elmélet gyártók – szerint eljön a világvége.  „Ha menni kell, hát menni kell” – de menjünk legalább jókedvűen. Alábbi összeállításunkban szeretnénk néhány tippet adni nektek azzal kapcsolatban, hogy hova menjetek szórakozni, ha vidáman, a barátaitok társaságában szeretnétek áttáncolni a péntekből a szombatba – vagy az örökkévalóságba.

Different Drum – Világvége kiadás a VOLT Presszóban


Az apokalipszissel riogató önjelölt próféták, ufológusok, TV-prédikátorok és egyéb végítélet-szakértők eddigi teljesítményét elnézve, félő, hogy ezúttal is elmarad a világvége – így az ünnepek után mi is kénytelenek leszünk szomorúan visszaballagni az iskolába vagy a munkahelyünkre. Addig viszont rengeteg alkalmunk nyílik a bulizásra: például a december 21-én este, a VOLT Presszóba költöző Different Drum-sorozat legújabb rendezvényén, ahol a hazai drum and bass legjobbjai szolgáltatják majd a kellemes „szalonzenét”.

További információ: http://www.funzine.hu/events/different-drum-vilagvege-kiadas-a-volt-presszoban/

 

Igazi világvége party az Ankerben

A belvárosi partijárók egyik abszolút kedvence, az Anker Klub december 21-én vacsorával egybekötött zenés mulatsággal kedveskedik azoknak, akik úgy döntenek, hogy a budapesti éjszaka sötét szívének legsötétebb kamrájában várják ki a világvégét. A maja történelem lezárását Dj Pozsi és Dj Clairvo fellépésével ünnepli a klub. A két közkedvelt szórakoztatóipari szaktekintély utoljára a 2000-es „ítéletnapon” játszott együtt; most újabb közös zenei improvizációval szórakoztatják majd a megjelenteket.

További információ: http://www.funzine.hu/events/igazi-vilagvege-party-az-ankerben/

 

Savage bemutatja: Világvége Maskantje 2012

A Történelem Utolsó Napjáról természetesen a Tündérgyár sem feledkezett meg. Kedvenc Tűzoltó utcai búfelejtőnk és becsületsüllyesztőnk elsősorban a pörgős drum and bass rajongóit várja saját Armageddon-partijára, ahol a műfaj legnevesebb hangulatgyárosai, köztük Teekay, az Infected Warriors és Storm zenélnek majd.

További információ: http://www.funzine.hu/events/savage-bemutatja-vilagvege-maaskantje-2012/

 

Világvége a Corvintetőn a FISH-sel

Pánikra semmi ok, december 21-én a FISH rajongóinak sem kell egyedül szomorkodniuk a szobájukban. A népszerű zenekar, ha nem is a világ, de a Corvin tetején tartja új, „Világvége” című kislemezének első nyilvános lemezbemutató koncertjét. A FISH mellett természetesen több vendégzenekar is fellép majd; ha a világvége a várakozásokkal ellentétben mégsem marad el, a Corvintető megtéríti a belépő árát.

További információ: http://www.funzine.hu/events/vilagvege-a-corvinteton-fish/

 

Tetszett a cikk? Olvasd el ezeket is!

Doomsday Survival Kit – Túlélőcsomag világvége esetére

Different Drum – Világvége kiadás a VOLT Presszóban

Mindennek vége! Felkészültél?