A legjobb vidéki programok Márton napra

Szívesen elhúznál a városból, de nem tudod még hova? Ha már eljött a liba szezon, élvezd a vidéki banzájt! Íme pár tipp, merre érdemes csatangolnod!

II. Márton Napi Libalakoma

Hajdúszoboszló igazán kitesz magáért ezen a hétvégén! Lesz itt minden, aminek köze van a gágogóhoz – ennyi libacombot és libapástétomot még biztosan nem ettél! Kóstold meg az ételkülönlegességeket, és vessz el a legfinomabb magyar borpincészetek remekeiben. Vidd a családot is nyugodtan, hiszen megannyi gyermekprogram várja az apróságokat – de a haverokkal is ideális program, illetve a romantika fényét sem emelhetné jobban más, mint egy meghitt hétvége a térség záró gasztronómiai eseményén!

Több infóért klikk ide: II. Márton Napi Libalakoma

Márton Napi Pálinkafesztivál

Irány Siófok, ha egy csöpp nemes bódulatra vágysz! A Fő téren negyedik alkalommal rendezik meg az eseményt, ahol a jó hangulat és a zamatos itókák garantáltak. Üvegbe zárt gyümölcsösök, feles poharak és liba különlegességek várnak rád, mindezt a jó zene támogatja meg itt-ott – lesz például Pál Utcai Fiúk, Magashegyi Underground, de még a Dupla Kávé is újraéled hamvaiból a kedvedért. Egyél, igyál, szórakozzál, majd ámulj a záró tűzijáték fényein – a megjósolható másnaposságra pedig olvasd el remek tippjeinket itt: Az 5 legjobb tipp másnaposságra

Több infóért klikk ide: Márton Napi Pálinkafesztivál

Kenesei Ősz – Márton Napi Libator

Kimondta, hogy a Balaton csak nyáron jó? November 10-én a vidéki programok egyik fénypontjá Balatonkenesén rendezik meg, mindenki hatalmas örömére! Itt aztán mindent megtudhatsz a libáról, illetve a Márton nap hátteréről – nem utolsó sorban pedig degeszre eheted a magad legfinomabb sültekkel és levesekkel! Készítsd el saját pástétomodat vagy pusztán élvezd a legjobb mesterszakácsok kulináris kreálmányait! Ne felejts el lenézni a partra egy bögre forralt borral a kezedben – ne tartson vissza a hideg, a Balaton ilyenkor a leghangulatosabb!

Több infóért klikk ide: Kenesei Ősz – Márton Napi Libator

Szent Márton Újborfesztivál és Libator

Ha nincs kedved messzire menni, íme a tökéletes hely számodra, hiszen Szentendre sem menekülhet a híres szárnyas éves eseménye elől! A Skanzenben minőségi újborokat kóstolhatsz kedveseddel, illetve a legfinomabb liba ételekből csemegézhetsz. Készíthettek lampiont és töklámpást, a Kukorica-morzsolóban pedig részt vehettek az őszi társas munkákban is – az élvezetes fáradalmakat pedig igazi lakomával vezethetitek le! Irány, Szentendre!

Több infóért klikk ide: Újborfesztivál és Libator a Skanzenben