A legjobb Valentin-napi események

Ha esetleg nem sikerült betervezni egy Valentin-napi álomvacsorát, vagy sikerült, de utána nem vennétek azonnal búcsút a várostól, akkor irány az alábbi programok valamelyike és gyűjtsetek be még pár felejthetetlen emléket!


Nagy Valentin-napi csőrözés

Kezdjük rögtön egy nappali programmal! A Fővárosi Állat- és Növénykert teljes állathada azon lesz február 14-én és 15-én, hogy a szerelmes gerlepárok minél jobban érezzék magukat. Az állatkertbe ezen a két napon ráadásul egy belépő áráért ketten juthattok be, feltéve, ha a bejáratnál megcsókoljátok egymást.


Confetti Dreams – Carnivale of Love @ PRLMNT


Légy valaki más, vagy most légy igazán önmagad! A karnevál forgatagában, jelmezek kavalkádjában add meg magad, és engedd, hogy eltaláljon Cupido nyila. Ezen az éjjelen lüktessen ereidben a szenvedély, érezd a ritmust, hagyd, hogy átjárjon a zene, és megszűnjön a külvilág! Engedj a kísértésnek, engedj a szerelemnek!


Valentin Nap a Gellért Sörözőben

Mi lehetne kellemesebb Valentin-napi program, mint egy menü, amelyet a „konyha szerelmesei” tálalnak fel? A patinás Gellért Söröző ünnepi fogásait Raj Ráchel tortatervező és Frideczky András séf álmodták meg azok számára, akik Valentin-nap estéjén egy igazán különleges időtöltésre vágynak.


Valentin-napi Splash éjszakai fürdő party

Akik imádnak együtt pörögni, azokat február 13-án, 22 órától fergeteges Valentin-napi Splash parti várja az Aquaworld Resort Budapest Élményfürdőjében, sztár DJ-vel, tánc és lézer show-val, hűs koktélokkal, hajnalig tartó fürdőzéssel. A szerelem oltáránál pedig Elvis Presley házasítja össze a párokat. Csobbanjatok együtt az éjszakába!


p.A.R.T.y Záróbuli a Szépművészetiben

Itt az utolsó lehetőség egy bohém éjszakára a Szépművészetiben!
Valentin nap estéjén búcsúztassuk együtt a múzeumot, amely 3 évre bezárja kapuit, hogy 2018-ban vadonatúj kiállítással és újravarázsolt terekkel nyisson meg újra. Minden bulizni vágyó műkedvelő romantikusnak itt a helye!


Make Love, Not Valentine @ Ötkert

Make love, no Valentine! – ez a mottója az Ötkert csókos éjszakájának, ahonnan a jó zene sem fog hiányozni. A buli este 10-kor kezdődik, de érdemes megvárni az éjfél utáni órákat. 1, 2 és 3 órakor ugyanis felcsendül a Love is all around, és szabad a csók! Ha közeleg az idő, állj a megfelelő ember mellé… aki mer, azt az Ötker egy vodka shottal jutalmazza.


This is Fre$h @ NOMURI

Önfeledt életöröm, csajozós jókedv és szívből jövő fenékrázás: régi Nyár utcai szombatok (Dj Quick) és Zrínyi utcai péntekek (Dj O’Neal) lehető legjobb egyvelege. Belvárosi fiataloknak –és nem csak fiataloknak-, akik élik az aranykort.


NVC 10: Extravelt Live @ Akvárium

Tizedik születésnapját ünnepli február 14-én az NVC, a magyar elektronikus könnyűzene egyik legnagyobb ízléscsinálója. A szombat esti ünnepi partin a pesti éjszaka legnagyobb nevei fogják szolgáltatni a talpalávalót, úgyhogy a Valentin-napi mozizás után lehet menni együtt rázni a választottatokkal az Akváriumba!


Lidocain Night 8. @ Gozsdu Manó Klub

A Lidocain Night partisorozat legújabb felvonását a magyar altert kedvelő pároknak ajánljuk, akik szeretnének BRAINS-re, Quimbyre, és mondjuk a Péterfy Bori & Love Band zenéjére nyálmintát váltani.


B N C + LavaLava & Marquis Hawkes @ LÄRM

Gettó house és underground elektronika fűtik fel a szerelmes szíveket Valentin-napjának éjjelén a belváros legkísérletezőbb kedvű klubjában, a LÄRM-ban. Beugró másfél Mátyás.