A legjobb romantikus filmek, amik még a pasiknak is bejönnek

A szürke időjárásban neked is kedved támadt egy kis romantikához? Ajánljuk a kanapéd legkényelmesebb zugát, és ha a párodat is szívesen elcsábítanád egy filmre, íme néhány tuti tipp!

Rómeó+Júlia – a Leonardo DiCapriós változat mindenkinek eleget tesz: zseniális színészi játék, frenetikus monológok, gyönyörű szerelmes vallomások, és izgalom a köbön. Míg te Leo arcvonásaiban tündökölsz, addig a fiúd elmerülhet a pörgős akció jelenetekben.

 

 

Igazából Szerelem – az egyik legjobb romantikus vígjáték, amit Anglia a piacra dobott az elmúlt években. Több szálon futó bolondéria, megható őszinteség, és kacagtató parádék. Hugh Grant elnök szerepben? Mi kell még?

Vágy és Vezeklés – egy szerelmi dráma, ami egy félreértésnek köszönhetően nem teljesülhet be. Fantasztikus operatőri munka, megdöbbentő történet, és izgalmas háborús jelenetek. Szurkoljatok együtt Kiera Knightley-nak és Shiah LaBeouf-nek!

 

 

 

 

 
A 40 éves szűz – bár sokkal inkább a bugyuta vígjáték kategóriába sorolandó, mégis valahogyan szívet melengető a háttérben zajló romantikus vonal. Steve Carrel valódi humora talán ebben a filmben mutatkozik meg a legjobban, így a nevetés garantált – ha nem érted a poént, kérd meg a pasid, hogy magyarázza el. Lesz pár ilyen.

 

 

 

Mr. és Mrs.Smith – akciódús romantika, ami még Angelinát és Bradet is összekovácsolta! Vicces dialógok, beszólogatós szerelem, nyilvánvaló titkok, izgalmas fegyverjelenetek és borzongató vágy. Nem egy unalmas vasárnap, igaz?

 

 

Tetszett a cikk? Akkor csekkold az alábbiakat is!
Mission Impossible 5 – ki lesz a rendező?
Friss krimik forralt bor mellé 

Sztár-nap: Leonardo DiCaprio

 

Íme, egy kis hangulat serkentő! Nézz meg az előzetest!