A legjobb Halloween bulik a városban

A holnapi különleges este lesz: boszorkányok, zombik, múmiák és bérgyilkosok lepik el a várost! Nem kell megijedni, nem szabadult el a pokol, csak éppen Halloween lesz.

Nem azért mondjuk, de szerintünk a mi Halloween bulink lesz a legütősebb, ha olcsó szójátékot szeretnénk elsütni, akkor mondhatnánk, hogy haláli jó – de azért szétnéztünk, milyen a felhozatal a városban.

FUNZINE Halloween party

Nem tudjuk elégszer elmondani nektek, hogy mennyire megéri beregisztrálni a profi MAC sminkért és Perenyi frizuráért a Funzine.hu/makeover oldalon, aztán eljönni 31-én este a Buddha Bárba, a FUNZINE és az Assasin’s Creed Halloween bulijára.

Azon kívül, hogy belépő mellé welcome drinket és koktélt is kapsz, az elsők között lehetsz, akik kipróbálják az Assasin’s Creed 3-at, melyben a főhős, Connor, a 18. századi Amerikába indul küldetésre. Ha mindez nem lenne elég, olyan jófejek vagyunk, hogy még díjazzuk is a jelmezeket a legfélelmetesebb, legszexibb és az Assasin’s Creed 3 szempontjából legautentikusabb kategóriákban, többek között MAC sminkcsomagot és 10 000 forint értékű Trinity svájci exkluzív hajápoló ajándékutalványt nyerhetsz majd, de további szuper ajándékok is várnak. Kérdés még, hogy hol leszel csütörtök este? A buliról további részleteket itt találsz.

Halloween fesztivál a Vörösmarty téren

Nem kell a karácsonyi vásárokig várnod, hogy valami izgalmas és látványos történjen a Vörösmarty téren: október 31-én, este 6 órától ugyanis jelmezesek lepik majd el a teret egy Halloween fesztivál keretében. A hangulat garantált, elvégre ritkán látni zombikat a kis földalattin, a hab a tortán pedig a jelmez- és sminkverseny lesz. Mindenképpen érdemes kinézni, már csak azért is, mert utána még éppen odaértek a mi Halloween bulinkra is. A fesztiválról részleteket itt tudhatsz meg.

Electro buli darálós zombiknak

RedAster designer csapata tíz éves, és most egy hatalmas electro-synth-pop-New Wave-dark-electro fetish zenei kínálatot felvonultató Halloween party-n ünneplik meg ezt az alkalmat, amire természetesen téged is várnak. Ha szeretnél zombiként darálni egy kicsit az electrora, akkor a Barba Negrás buli is jó alternatíva lehet október 31-re. A jelmez persze itt is része a dress code-nak, a szervezők szerint minél őrültebb és bolondosabb a megjelenésed, annél nagyobb esélyed van rá, hogy hazavidd a jelmezverseny egyik díját. A buliról további részleteket itt találsz.

Halloween after

Ha egyetlen este neked nem elég a lidércnyomásból, akkor folytasd a borzongást november 1-én is, a Momentán improvizációs színház különleges előadásán, ahol minden a Halloween körül forog majd. A szokásos jókedv és humor most is garantált, de az alkalomnak megfelelően most némi borzongás is vegyül majd az előadásba. Azt persze most sem lehet tudni előre, hogy mi történik majd, de az biztos, hogy zombik és vámpírok is tiszteletüket teszik majd, és lesznek horrorirodalmi kalandozások is, a társulat tagjai pedig, mint a dementorok, minden ötletet kiszívnak a nézőkből. Az estről további infót itt találsz.

Tetszett a cikk? Olvasd el ezt is!

A legfinomabb sütőtökös receptek

A legviccesebb faragott sütőtökök

A legjobb jelmezkölcsönzők a városban