A legjobb forrócsokik – Why Not? Cafe & Bar

Nem csak óriási kínálattal, de most már nagy térrel is vár mindenkit a Why Not? Cafe & Bar, ami nem a megszokott forrócsokoládékkal kínálja vendégeit.

Bár a Belgrád rakparton lévő Why Not? Cafe & Bar eddig sok emberben az az apró, családias hely volt, ahol maximálisan igazzá vált a „sok jó ember kis helyen is elfér” mondás, a tér az utóbbi hetekben jelentősen megnagyobbodott. A növekedés viszont nem csak a négyzetméterekre jellemző, hanem a forrócsokoládé kínálatra is, mely télen, valljuk be, illő is.

A forrócsokoládé sokaknál kimerül az egyszerű csoki íznél, ám a Why Not?-ban az édesszájúak igazi kis kalandban vehetnek részt, ha ezt az egyszerű, ám annál nagyszerűbb forróitalt szeretnék felfedezni. A normál ízeken felül ugyanis a kínálatban szerepel a mandulás, epres, banános, a közönség kedvenc mentás és a várhatóan idén is megérkező, tavaly óriási sikert arató áfonyás ízek is, de aki egy kis lélekmelegítésre vágyik, az ne féljen kipróbálni a tengerészeknek szánt forrócsokoládét sem, ami egy kis rummal bolondítja meg az italt – na még délutánunkat vagy esténket.

Grandiózus választék 13 ízzel

A forrócsoki egyszerűnek tűnhet, ám még ennél az édes finomságnál is akadhatnak speciális kívánságok – melyekre a Why Not? tökéletesen fel van készülve. Így aki tejszín nélkül kéri csokoládéját, bátran jelezheti, de ha a szivárványszínű cukorkákat hagynánk ki a mesterműből – mely mellesleg a felszolgálók kedvence, így azért óvatosan – akkor természetesen a színek is kimaradhatnak a gasztronómiai élvezetekből. Ha forrócsokinkat pedig két meeting vagy egy séta közben szeretnénk meginni, erre is van lehetőség – a forralt borokhoz hasonlóan ugyanis a forrócsokoládét is kérhetjük speciális pohárban, útravalóként.


És hogy mitől is olyan különleges a Why Not forrócsokoládéja? A válasz a tulajdonos szerint egyszerű: mert benne van minden kiszolgáló szíve, lelke és szeretete.

 

Why Not? Café & Bar

1056 Budapest, Belgrád rakpart 3-4

Tel.: +36 1 780 4545

Nyitvatartás: Minden nap 10:00 – 04:00

www.whynotcafe.hu

Facebook-oldalukat ITT találod!