A legjobb bár – Budapest Nightlife Awards

Január 30-ig te is eldöntheted, hogy melyik Budapest legjobb bárja. A Heineken Budapest Nightlife Award legjobb bár kategóriájának jelöltjeit mutatjuk be, hogy kedvet csináljunk a szavazáshoz.

Klikk Bistrobar


A Klikk Bostrobar a Gozsdu udvar éjszakai életének egyik legmeghatározóbb szereplője, ami  ’60-as évek Amerikájának hangulatát idézi. Délutánonként laza bisztróként működik, ahoa szívesen ülnek be baráti társaságok vacsorázni, iszogatni, éjszaka pedig egyedülálló módon  a hét minden napján koktélkülönlegességekkel és DJ-vel várja a bulizni vágyókat. Az amerikai-olasz étlapon a klasszikus bisztró ételek mellett a kemencében sült, ropogós tésztájú pizzák is szerepelnek. Hétfőtől-vasárnapig, minden este vár a hely a kikapcsolódni vágyókat, privát eseményekre pedig a VIP termük biztosít exkluzív hangulatot a baráti társaságoknak.

Itt szavazhatsz rájuk.

kl


Raktár Bár


A belváros kedvenc találkozóhelye! A Raktár Bár egy fogalmat teremtett a budapesti éjszakában. Baráti árak, jó társaság, házibuli hangulat. Belvárosi meeting point.

Buli előtt, buli után, buli közben, buli helyett! Barátoktól barátoknak, belvárosi meeting pointnak.

Egy hely az esti lazításhoz, az eresz el a hajam szülinapozáshoz, a baráti csevegésekhez, a buli előtti és buli  közbeni iszogatáshoz, az unaloműzéshez, a problémamegoldáshoz. Egy hely, ahol mindig jól érzed magad, ahol mindig jó a társaság, ahol mindig van ismerős arc és mindig laza a hangulat. Egy hely a jókedvért, ahol mosolyt csalnak az arcodra a legrosszabb napokon is, egy hely, ahol a jóérzéséed érdekében bármit megtesznek, ahol szívesen látnak és ahol szívesen visszavárnak.

Itt szavazhatsz a Raktár Bárra.

rak


Schatzi Dress &Bar


Schatzi Dress &Bar Budapesten egyedülálló kétrészes concept store – innovatív ruhabolt és azt kiegészítő bár. A boltban a hely ízlését tükröző válogatott, friss és egyedi vintage és second hand női és férfi ruhákat, kiegészítőket árulnak, néhány saját tervezésű és új darabbal kiegészítbe, de az is megtelálja itt a számításait, aki csupán egy délután kávézásra és lazulásra vágyik, vagy éppen nekiindul a budapesti éjszakának. A Schatzi nem csak öltöztet és kikapcsol, hanem olyan különleges közösségi tér is, ahol Budapest feltörekvő művészei időszakos vagy pop-up kiállíátsokon mutatkozhatnak be, ahol filmvetítéseket és live DJ eseményeket szerveznek.

Itt tudsz szavazni rájuk.

sch


Extra

Új izgalmakra vágsz Budapesten? Akkor rád vár az Extra! Étterem, bár és szórakozóhely egyben!

Itt tudsz az Extrára szavazni.

ex


Fröccsterasz


A belváros szívében, az Erzsébet téren, a régi buszpályaudvar területén, az utasellátó büfét rég elfedve vár a Fröccsterasz! Kerthelység az itt nevetőknek és szórakozóknak, nagy társaságknak és kicsiknek, színpaddal, szerdától szombatig sok-sok borral és még több fröccsel.

Egy hely, ahol JEdlik Ányos szódavize és Vörösmarty szava, a fröccs kíséri beszélgetéseket. Mert „fölfelé megy a borban a gyöngy”, a Fröccsterasznál pedig a hangulat teszi ugyanezt.

Itt tudsz szavazni.

fr


Boutiq’ Bar


A Boutiq’ Bar egy igazán ínyenc koktélbár. A daiquiri mangós, a cosmopolitan olyan,  mint a Szex és New York-ben, a caipirinha pedig tökéletesen fűszeres. Ha még ez sem lenne elég az érzékeid elcsábításához, ott van még a karibi rózsaborsos, a thai citromfüves és a vaníliás kardamommos koktél.

Itt szavazhatsz a bárra.

bot


Cool Tour Bar


Itt szavazhatsz Cool Tour Barra!

col


Szatyor Bár és Galéria

Szatyor Bár és Galéria a Hadik mellett, attól elkülönülten működik. Izgalmas vizuális kialakítással, elsőrangú vendéglátói szolgáltatásokkal, zsúfolt kulturális-művészeti programokkal. A nevét onnan kapta, hogy a hajdani Hadik pincehelyiségben működő éjszakai bár gyékényborítáát meglátva Karinthy kijelentette, hogy ez a hely olyan, mint egy régi szatyor. Konyhája igazi világi, széles választékkal, hazai és nemzetközi ízekkel, izgalmas kombinációkkal, folyamatosan változó étlappal, a szezonnak megfelelően. Kétségtelenül Buda egyik legfelkapottabb helye, egy darab a kortárs közép-Európából, eszméletlen berendezéssel.

Itt tudsz a Szatyorra szavazni.

szaty


Pont

A Pont egy fiatalos hely, amely a vasárnapokat leszámítva minden nap sok szeretettel vár téged és a barátaidat. A hely adottságának köszönhetően őrült házibuli hangulattal várnak minden este. Itt tényleg bármi megtörténhet. Sörpong, meccsek, beerbong és óriási italakciók, sokszínű zenei színkavalkád. Bulizd át itt az éjszakát.

Itt tudsz a Pontra szavazni.

pon


Impostor

Az elképzeléstől a megvalósításig tartó út, hogy létrehoztunk egy nyugati típusú bárt, budapesti real-life köntösben nem egy pár napos történet volt. A sok utazásnak, kutatásnak, a legjobb, igazán képzett bártender csapat kiválasztásának és a helyszín felfedezésének eredményeképp 2016 augusztusában létrejött az Impostor, egy hely őszintéknek és bárimádóknak.  Találj ránk a volt TV Székház nagykapuja mögött, a Szabadság téren. Ne feledd:  ne ítélj külsőre!

Itt tudsz az Impostorra szavazni.

imp


Bob

A Bob, azaz a Bacardi Original Bar a belvárosban, szinte a Duna mellett található. Újraértelmezett bár hangulat, a legmagasabb minőséű koktélok, gyönyörű kilátással a Lánchídra és a Budai Várra. A Bob Budapest és a 4BRO csapat long drinkes szórakozóhelye, azonban nem csak egy hely, sokkal inkább egy karakter. Az újraértelmezett bár, egyedi fantázianevén „utcabár”, ötvözi a fiatalok és a már őszülő halántékúak könnyed szórakozással kapcsolatos elvárásait, a magas színvonalú  italkínálattal, a jóképű, profi mixerekkel és hangulatos enteriőrrel.

Ezen a linken tudsz a Bobra szavazni.

bob


Susu

A Susu egy  olyan hely, ahol a finom italok mellett kicsusszanó pletykák, a négy fal közt maradnak, ahol vadidegenként csüccsenthettek le a bárpulthoz, és barátokként állhattok tovább, ahol a közös falatok új történeteket írnak, ahol egy koktél mellett megválthatod a barátnőkkel a világos és ahol az este elindítása pont olyan, mint sehol máshol.

Ide kattintva tudsz a Susura szabazni.

sus


Mazel Tov

A Mazel Tov étterem gasztronómiai és kulturális szempontból meghatározó színfoltja a történelmi zsidó, mai vigalmi negyednek a hetedik kerületben. A fűszernövényekkel és fákkal telepített urbánus étterem és szórakozókert a hét minden napján szeretettel várja a kikapcsolódni vágyókat, legyen szó kulturális vagy kulináris élvezetekről. Egy fesztelen, könnyedén fogyasztható városi találkozóhely, amely a Budapest egyik leghangulatosabb és legzöldebb lugasává válik délutántól éjszakába hajlóan.

Itt szavazhatsz a Mazel Tovra!

maz


Kiosk Budapest

A Kiosk Budapest nagyvárosi találkozóhelye, ahol minden napszakban más hangulat fogad. Legyen szó akár egy üzleti ebédről vagy baráti vacsoráról, itt mindig megtalálod, amit keresel. Extraként házi készítésű cukrászüzemünk különleges süteményekkel és házi fagyival teszik fel az i-re a pontot.

születésnapok, céges rendezvények, csapatépítők vagy bármilyen egyéb eseményre alkalmas helyszínünkön találkothatsz a barátaiddal, családoddal, de eljöhetsz éppúgy az üzleti partnereddel és a pároddal is kávézni, vacsoráni, beszélgetni, borozgatni, koktélozni vagy egyszerűen csak jól érezni magad.

Itt tudsz a Kiosk Budapestre szavazni.

kiosk


 Badgirlz Budapest Barclub


Igényes rosszalkodás a város legszexibb klubjában. A környék exkluzív szórakozóhelyei közül tetovált vagánysággal kiemelkedő Badgirlz Budapest Barclub a Lánchíd pesti hídfőjénél ad leckét az igényes rosszalkodásból. Bár a kivilágított Budai Várra nyíló panoráma instagramért kiált, nem érdemes leragadni a megszokott várszimbólumoknál, mert a Badgirlz szétvarrt falai között megelevenedő shot még az éjszakai veteránoknak is tud újat mutatni.

Kacér táncoslányaink minden este újabb látványelemekkel bővített exklzív showműsorral várnak, melyet az este folyamán többször is előadnak a húszméteres acél bárszínpadon.

A pultnál is hosszabb italválaszték a földhözragadtabb shotoktól egészen a londoni trendeket követő specialitásokig terged, míg a bar-snack vonalon közlekedő ételfelhozatalról is gondoskodunk. A letisztult enteriőrt Budapest tetoválóművészek munkái színesítik, így a vagány tartalom mellett a kifinomult forma is adott egy felejthetetlen rosszalkodáshoz.

Itt tudsz szavazni a Bagirlz-re.

bad


Kollázs


Budapest legújabb étterme a Duna partján, a belváros kellős közepén, a Lánchíd, a Budai Királyi Palota és a Bazilika történelmi kulisszái között egyesítik a modern, izgalmasan mozgalmas, mégis közvetlen hangulatú kollázsban a világvárosi Pest és a patinásan polgári Buda atmoszféráját.

A Kollázs – Brasserie & Bar belső tere a százéves magyar szecesszió emblematikus vonásait idézi fel, a nemes anyagok és a letisztult formák felhasználásával olyan atmoszférát teremtve, amely nem más, mint a százéves pesti kávéházi kultúra csúcsminőségű, ízig-vérig 21. századi remake-je.

A Kollázs tökéletesen megragadja a város dinamikus hangulatát: egyszerre hagyományos és modern, időtlen és friss, elegáns és laza. A visszafogott, fesztelen eleganciájával hívogató étterem Budapest egyik legnépszerűbb gasztronómiai csomópontjának ígérkezik.

Itt tudsz a Kollázsra szavazni.

kol


Púder

Az utóbbi évek üdvös fejleménye a budapesti vendéglátás és kultúra összefonódása. A Ráday utca elején nyíló Púder Bárszínház is ehhez a gondolathoz csatlakozik: igényes vendéglátást kínál, ugyanakkor nyitott kulturális térként is funkcionál, ahol a zene, a képzőművészet, a mozgásművészet, a stúdiószínház és az irodalom egyaránt otthonra találhat. Világkonyha és autentikus ízek egyben különleges, egyedi hangulatú enteriőrben, mindez csupán két utcányira a Magyar Nemzeti Múzeumtól a Kálvin téren.

Itt tudsz a Púderre szavazni.

pud


Warmup

A Warmup egy pici bár, nagy szaktudással. Molekuláris koktéljainak hála igazi színfoltja vagyunk a városnak. Személyre szabott italkeverékeket kínálunk, így nincs konkrét itallapunk sem, persze egy brosúrát azért találtok, ami mankóként szolgál, ha nem vagytok kísérletező kedvetekben.

Itt tudsz a Warmupra szavazni.

wa