A legjobb szilveszteri bulik Budapesten

Ha túlélted a világ végét és ezt szíved szerint egy hatalmas újév-köszöntő bulival ünnepelnéd meg, íme néhány tipp arra, merre barangolj december 31-én éjszaka. Viszlát kedves 2012, üdvözlet misztikus 2013!

Quimby és Intim Torna Illegál a Millenárison – Most múlik pontosan az óév, így elérkezett az ideje, hogy lyukat vágjunk az újévbe is! Ha szeretnéd a hazai alternatív szféra legjobb koncertzenekarainak körében ki tombolni magad, akkor irány Buda! A Quimby a legsikeresebb nóták tömör sikerével szórakoztatja majd a népet, míg az Intim Torna éjfél után ugráltatja meg mindazokat, akik vevők az lélegzetelállító showműsorra és az őrült rock ’n’ rollra!

http://www.funzine.hu/events/quimby-intim-torna-illegal-szilveszter-2012-2013/

 

Irie Maffia a Barba Negrában – Hands in the air, everybody! Lesz itt minden: hip-hop, funk, soul, reggae, ska és még egy kis electro is! Sena földöntúli, törzsi hangja garantáltan az egekbe repít minden bulira éhezőt! Busa Pista ütős szövegei, az improvizativitás csontig hatoló jelenléte és az önfeledt tömeg hullámzása egy felejthetetlen szilveszteri buliról mesélnek majd! Légy részese a mediterrán ritmusok zengésének és köszöntsd őrjöngve az új évet!

http://www.funzine.hu/events/irie-maffia-szilveszter-a-barba-negraban/

 

BLZ NYE013 az A38-on – Idén szilveszterkor a Drum’n’Bass, a Breakbeat, a Garage, az Elektro, a House meg a többi renegát műfaj legjobb budapesti DJ-i és a brit elektronikus szcéna egyik legtehetségesebb fiatal zsenije, Alix Perez csavarják ki a lábad alól a parkettet az A38-on. „The bygone year will have to take a long walk off a short pier!” Temesd a Dunába az óévet és köszöntsd össznépi tagrázással az újévet a Hajón!

http://www.funzine.hu/events/blz-nye013/

 

Szilveszteri Ballroom Massive az R33-ban – Nem tudod, mit csinálj december 31-én? Túlélted a maja apokalipszist, és most üresnek, céltalannak érzed a létezést? Találd meg életed elvesztett értelmét december 31-én, az R33 szilveszteri partiján, ahol a régi vágású arisztokrácia dekadens díszletei között, az elektronikus tánc-szcéna legújabb slágereire táncolhatsz 2013-ban is.

http://www.funzine.hu/events/szilveszteri-ballroom-massive-az-r33-ban/

 

GMK Szilveszter 2001 Librával és Karanyival – Idén szilveszterkor Budapest egyik leglazább social-house bulijára invitál minden jókedvű óév-veszejtőt a Gozsdu Manó Klub. Ünnepeljétek a szilvesztert a Király utca, Kazinczy utca és Dob utca határolta partiháromszög egyik legnépszerűbb búfelejtőjében, a Gozsdu Manó Klubban.

http://www.funzine.hu/events/gmk-szilveszter-2012-libraval-es-karanyival/

 

Szilveszter a Budapest Bárban – Közkívánatra idén először saját szervezésű szilveszteri bulit rendez a Budapest Bár – sok zenével, tánccal, finom ételekkel és egy kitűnő, új vendéggel. „Ha nem akarsz valami hervasztó buliban ácsorogni, nem akarod, hogy a lakásod romhalmazzá változzon, ha jó zenét szeretnél hallgatni és főleg, ha táncolni szeretnél, akkor a Budapest Bárban a helyed” – bíztatnak mindenkit a szervezők, akik a Budapest Bár legnépszerűbb előadóival – és persze veletek – együtt temetik az óévet december 31-én.

http://www.funzine.hu/events/szilveszter-a-budapest-barral-a-budapest-barban/