A legfontosabb kiegészítők télre

Tagadhatatlanul beköszöntött a tél! Értékeld át a szürke hangulatot és használd ki azt a rengeteg módszert, amellyel feldobhatod a külsőd! Összegyűjtöttük neked a legjobb kiegészítőket!

Nos, ezek nélkül szinte bűn elindulni otthonról:

A jó bőr – a bundás kesztyűt hagyd meg a napközbeni mínuszokra, bár bőrből is létezik olyan, amelytől garantáltan nem fagynak le az ujjaid. A bőr aktuális előnye: szuper divatos, férfiaknak és nőknek egyaránt. Egy bőrkesztyű praktikus vezetésnél is, hiszen nem csúszik le a kezed a kormányról, nem úgy, mint pamut testvére esetében. Már csak egy passzentos bőrtáska kell, és voilá: Lady Gaga elmehet a sunyiba.

Füles hagyatéka– ki gondolta volna, hogy ez a viselet egyszer divat lesz? A hosszadalmasan, nagy gonddal elkészített frizurákhoz nem ajánljuk a füles sapkákat, de rövid vagy egyszerűen leengedett hajhoz tökéletes! Előnye, hogy hatalmas választékból válogathatsz: van színes, skótkockás, bőr, bundás, de még leopárd mintás is. Talán az üzleti vacsorára ne ebben toppanj be, de a haverokkal való kocsmázáshoz, vagy a piaci bevásárláshoz tökéletes! Talán Rihannáénál egy csöppet kisebb méret a célszerű.

Ragyogás a köbön – mivel télen igazán nehéz kitűnni a tömegből, hiszen a többség nyakig beburkolózik, maradnak a csillogó apróságok. A feltűnő kitűzők azért praktikusak, mert bárhova felcsatolhatod őket: a kabátodra, táskádra, sapkádra, de még a cipődre is. Vigyázz, ne ess túlzásba! Ezek a visszafogott darabok csak kis mennyiségben mutatnak jól, ne díszíts agyba-főbe a szettet – az már vásári, és ezt te is tudod. 

 

 

 

A meleg hócipő – a lényeg ebben az esetben a minőség, hiszen télen sokkalta inkább a végletekig használod ki a lábbelid erőforrásait. Lehet persze színes vagy mintás a téli csizma, de erre a kiegészítőre megéri pénzt költeni, hiszen ha egy megbízható darab van belőle, akkor tuti nem maradsz slamasztikában, amikor leesik az első hó! Magassarkú vagy lapos, ezt már rád bízzuk, de a legfontosabb: kényelmes legyen! Katherine Heigl a lovász típusra esküszik!

 

Tetszett a cikk? Akkor csekkold az alábbiakat is!
10 ok, amiért örülünk a télnek
Szupermodellek smink nélkül 
Füstös szem tutorial!