A legfeltűnőbb hollywoodi párok

Szépek, okosak, híresek és gazdagok. De lássuk be, a sztár-szerelmesek között is akadnak sokkoló formációk, amelyek bár gyakran megbotránkoztatják a népet, mégis elérik, hogy egy világ figyeljen rájuk.Helena Bonham Carter és Tim Burton – egyikük karakteres színésznő, másikuk pedig frenetikus rendező/producer. Mindkettőjüknek előnyös a házasság, stílusukat nézegetve pedig rájövünk: őket bizony az Isten is egymásnak teremtette.


Mariah Carey és Nick Cannon – az üvegrepesztő hangú énekesnő jócskán túl van már a dögös koron, mégis sikerült megcsípnie a jóval fiatalabb színész palántát – sőt, immáron egy ikerpár boldog szülei! Néha azért nem ártana átgondolni a jelmezt, még akkor is, ha Halloweenról van szó…


Brad Pitt és Angelina Jolie – drága Jennifer Aniston, mégis mit gondoltál? Hát nem láttad előre, hogy Hollywood két leggyönyörűbb emberét arra teremtette a Jóisten, hogy angyali szépségű gyermekekkel népesítsék be a világot? Egy efféle missziónak semmi sem állhat útjába.


Woody Allen és Soon Yi Previn – na jó, ha túltesszük magunkat azon, hogy Soon Yi valójában Woody Allen örökbe fogadott lánya… De ezen lehetetlen túllépni!!! Szóval szép a szerelem, de azért a „házinyúlra nem lövünk” szabályait nem hiába találták ki, nem? Apakomplexus a köbön.


Tom Cruise és Cher – bár ők már rég nincsenek együtt, a kérdést akkor is kénytelenek vagyunk feltenni: miért?


Beyoncé és Jay-Z – ebben a párban kivételesen nincs igazán meghökkentő, ők egyszerűen a tökéletes hollywoodi kettős – csak, hogy legyen valaki a listán, aki erősíti a pozitív közvéleményt. Egy tehetséges és vérprofi énekesnő, illetve a szintén frenetikus és megdöbbentően sikeres rapper, producer, üzletember. Csak így tovább, gyerekek!


King Kong és Naomi Watts – az rendben van, hogy a nők buknak az izmos férfiakra – na de Naomi, az nem tűnt fel, hogy míg te az étteremben kecsesen burkolod be a Cézár salátát, addig párod nem hajlandó mást enni, mint sült banánt?