A jótékonykodás és a divat most kéz a kézben jár

A Wesselényi utca 33 szám alatt lévő Cargomoda cipőbolt régóta a nagy kedvencünk. Egyrészt, mert isteni eperillat terjeng az egész üzletben a speciális anyagnak hála, melyből a spanyol lábbelik talpa készül, másrészt, mert egyedi, stílusos és jó minőségű darabokat lehet náluk kapni. Idén ők lettek az év kutyabarát boltja, most pedig emberségből is jelesre vizsgáztak. A december 19-i bevételük 40%-át és a csapat az aznapi munkabérét ajánlják fel a Semmelweis Egyetem Tűzoltó utcai II. sz. Gyermekgyógyászati Klinika számára.

A Tűzoltó utcai II. sz. Klinika több, mint 125 éve várja a gyógyulni vágyókat. Osztályaikon és rendelőikben optimizmust és reményt sugárzó környezetet igyekeznek kialakítani a beteg gyermekek és a velük egy kórterembe felvett szülők számára a kényszerű ápolási idő eltöltésének megkönnyítésére.

A Cargomoda csapata ünnepi hangulatban várja vásárlóit december 19-én az üzletben, mézeskaláccsal, szaloncukorral és persze a kutyákkal! Jó alkalom lehet ez mindenki számára a segítségnyújtásra és egyben a karácsonyi ajándékok beszerzésére.