A hely, ahol csodák történnek

Létezik egy hely, pontosabban kettő is, ahol a csodák láthatóvá, a tudomány pedig szerethetővé válik. Már két helyszínen is szórakozhatsz a Csodák Palotájában: Óbudán a Csopa Playbar, Nagytétényben pedig a Csopa Camponába vár!


Ismerd meg a Csopa Camponát!

Itt nem csupán egy kiállításon, hanem egy 1700 m2-es játéktérben találod magad, ahol több mint 100 kiállított játék segítségével gyerekek és felnőttek szórakozva ismerhetik meg a fizika jelenségeit.

Minden kiállított tárgy egy interaktív eszköz, melyet mindenképpen érdemes kipróbálni. Itt nincs tárlatvezetés, hagyják, hogy a látogatókra rátörő kíváncsiság és tudásszomj vezesse a vendégeket.

A játékoknál magyar és angol nyelvű útmutató magyarázza el, hogy azt hogyan kell használni, illetve hogy milyen jelenség tapasztalható meg az eszköz használásakor. Kérdés esetén a Csopa demonstrátorai is segítenek.


Fedezd fel a Csopa Playbart!

Fokozzuk az izgalmakat! A Csopa Playbarban beülhetsz az anyaméh-szimulátorba, hogy újra átéld, milyen is lehetett a világ a magzati korban. Sőt, még kismamává is válhatsz, ugyanis felcsatolhatod magadra azt az édes terhet, amit egy kilenc hónapos kismama visel!

Kerülj az illúziók kereszttüzébe! Állj modellt Picassonak, tedd próbára bátorságod a Tükörteremben, és készülj fel arra, hogy káprázni fog szemed!

Száguldj a 9D moziban hullámvasúttal, raftingolj a Körmoziban, vagy próbáld ki négy szabadulószoba egyikét!

Gyere barátaiddal, vagy gyertek el randizni, szervezzétek a Csopa Playbarba barátaitok legény-vagy lánybúcsúját, s próbáljátok ki a látványos Science koktélokat!