A hagyomány folytatódik

Nyári Károly eddigi legkülönlegesebb ünnepi szimfonikus koncertjét mutatja be a város egyik legnagyobb és legkiválóbb koncert helyszínén a Budapest Kongresszusi Központban 2016. december 26-án este 19:00 órai kezdettel.

Az elmúlt év decemberében már 10. alkalommal került megrendezésre a hagyományos karácsonyi koncert, amely napjaink egyik legrangosabb zenei és társasági eseményévé nőtte ki magát. Az elmúlt évek töretlen sikere teremtette meg a lehetőséget a művész számára, hogy ebben az évben Budapesti Karácsonyi Koncert címmel kerüljön bemutatásra a koncert, amelynek célja, hogy a közönség szinte egy nagycsaládként ünnepelje a szeretet ünnepét, egy elsöprő zenei élmény keretei között.


Az esten műfaji határokat átlépve a klasszikus és a jazz zenén át Nyári Károly virtuóz zongorajátéka és jellegzetes énekhangja különleges egységet alkot a szimfonikus és a big-band zenekar ötvözetéből álló zenekar egyedi hangzásával. A különleges zenei utazás alkalmával felcsendülnek a legszebb, legmeghittebb karácsonyi dalok, mint a Silent Night, Jingle Bells, White Christmas. A hagyományoknak megfelelően megszólalnak az előadó saját slágerei is az igényes zenét kedvelő közönség örömére. A meghívott sztárvendégekkel szívet melengető duettek hangzanak el egyedülálló feldolgozásban, a művész által alapított kiváló művészekből álló zenekarának, a Budapesti Jazz Szimfonikus Zenekarnak a közreműködésével.

Nyári Károly ebben az évben is egy exkluzív zenei élményt ígér a koncertre látogató közönségnek. Jegyek kaphatók a Broadway jegyirodákban. További információk ITT!