A FUNZINE és az INSTANT bemutatja: Álmaink Farsangja

FUNZINE és az INSTANT az idei év legjobb beöltözős bulijába invitál titeket! A farsangi időszak nem telhet el jelmezverseny nélkül, ezért közösen beöltözünk a legijesztőbb jelmezekbe, és megpróbáljuk elűzni a telet.  Tarts velünk az Instant misztikus erdejébe!


Mikor vált hagyománnyá az Instant farsang?

Nagyjából a hellyel egyidős. Szerettük volna a város legőrültebb jelmezeit felkutatni, így éves hagyománnyá tettük a farsangi jelmezversenyt. Így találkozhattunk az elmúlt évek legjobb kreációival: a két lánnyal, akik a Titanic utolsó jelenetét elevenítették meg. Egy másik lány Van Goghnak öltözött, amint épp a Csillagos éj című képét festi, nem sokkal miután levágta a saját fülét. Személyes kedvencem az egyetemista csapat, akik Nyugati pályaudvarnak.


Mesélj nekünk kicsit az idei MASQUERADE buliról.

Február 25-én lesz a buli, ugyanúgy mint a korábbi években, most is értékes nyereményekkel díjazzuk majd a legjobb jelmezkreációkat. Az elő helyezettet minimum 100.000, a  másodikat 50.000, a harmadikat pedig 25.0000  forint Instantban lefogyasztható összeggel jutalmazzuk. Különdíjat is kiosztunk minden évben, az idei egyelőre titok, de annyit elárulunk, az előző évekhez hasonló tárgyi ajándék lesz. Korábban kiosztottunk egy mikrohullámú sütőt, egy turmixot és egy motoros láncfűrészt is.


A FUNZINE és az INSTANT együtt alkotják majd a zsűrit. Milyen szempontokat vesznek majd figyelembe a döntéskor?

A MASQUERADE partyval mindenkit arra szeretnénk ösztönözni, hogy hagyják szabadon szárnyalni a képzeletüket. A legkreatívabb, saját készítésű jelmezeket szeretnénk díjazni. Hogy még inkább beöltözésre buzdítsuk az bulizni vágyókat, a jelmezben érkezők ingyen belépésre jogosultak. A FUNZINE és az INSTANT alkotta zsűri kiegészül majd egy meglepetés zsűritaggal is. Az eredményt éjfél és hajnali 1 között hirdetjük ki, de a buli egészen napkeltéig tart majd.


Miben lesz más ez az este mint a megszokott?

Most nem az alagsorban, hanem a földszinti Tisztás lesz a buli központi helye, ahol egy meglepetés külföldi DJ fogja szórakoztatni a tömeget. Biztosak lehettek benne, hogy hatalmas buli lesz, őrült hangulattal és még őrültebb jelmezekkel.


Frizura ingyen!


Zádory&Faragó Saloon lesznek a fodrászok az este során – a szalon kollégái úgy készítik el a hajad, ahogy csak te akarod. Merj álmodni!

Kosztüm kedvezménnyel!


Aki a EveNue Costumes-nél bemondja, hogy „FUNZINE Farsang”,  20% kedvezményt kap a bérlés árából!

A helyszínen még sminkelésre is lesz lehetőség a MakeUp Hungary Academy jóvoltából!

Facebook esemény ITT!  

További informáicók ITT!