A farok csóvál – must have helyek kutyásoknak

 A kutya az ember legjobb barátja, ne hagyd ki őket a programjaidból sem. Válogatásunkban olyan helyeket mutatunk be,  ahol szívesen látják kutyádat is.


Reggel

Kutyával, vagy anélkül: futni jó  dolog. Ha az előbbi változatot választod, ajánljuk a Szent István Parknál található kutyafuttatót. Az újpesti rakpart közelségében lévő kutyás hely a fővárosi ebek egyik legfőbb találkozási pontja, ahol könnyen barátságot köthetsz a többi gazdival.

A reggel és a kávé egymástól elválaszthatatlan fogalmak. A Nem adom fel kávézó nemcsak azért különleges, mert szeretettel várják a kutyákat is. Ez az első kávézó, melyet fogyatékkal élők, illetve megváltozott munkaképességű emberek alapítottak.


Délben

Könnyen a napod fénypontjává válhat az ebéd, pláne, ha a kutyáddal a Beefstro Burgert választjátok. A hely idén májusban nyílt, de perceken belül az ebbarátok kedvencévé vált. Nem fogsz meglepődni, ha elsősorban a hamburgerekre szeretnénk felhívni a figyelmedet a Beefstro kapcsán.

Az ebédet muszáj édességgel zárni. Ha házi kedvencünket is magunkkal akarjuk vinni, a   La Mimosába kell betérnünk. Itt a legremekebb cukrászfinomságok várnak, méghozzá csakis természetes alapanyagokból egybegyúrva. Az ebeket két itatótál és ingyen kenőmájas várja.

Ha a napodba egy kis kultúrát is bele akarsz csempészni, a Mai Manó Ház tárt karokkal fogad a kutyáddal együtt. A Mai Manó amúgy is a Funzine egyik kedvenc helye, mivel itt mindig érdekes fotókkal találhatjuk magunkat szembe, ráadásul a város egyik legszebb környékén, egy igencsak szép épületben talált otthonra a galéria.


Este

Szerencsére egyre több kutyabarát hellyel lehet találkozni, de olyannal, ahol még pálinkázni is lehet a kutyázás mellett, elég kevéssel. A Bazilika szomszédságában lévő Hungry nemcsak alkoholos italaival, de magyaros ízvilágú ételeivel is lenyűgöz minket és négylábú barátainkat is. (Ha ebből legjobban a magyaros ételek hoztak lázba, ajánljuk korábbi összeállításunkat.)

Ha pedig inkább a móka ivós része fogott meg, ajánljuk az AnKERTet, a belváros egyik legtutibb kerthelyiségét, ahol étel-ital és jó zene vár téged és kutyusodat is.

Még több kutyabarát helyet itt találsz.