A Dal – utolsó elődöntőjének fellépői

Szombaton izgulhatjuk végig az Eurovíziós Dalfesztivál harmadik, egyben utolsó magyar elődöntőjét. Ismét találkozhatunk új arcokkal a Dal színpadán, de régi ismerősökben sem lesz hiány. Szokatlanul szoros mezőnyből kell a zsűrinek és a közönségnek kiválasztania a február 14-ei vagy 21-ei középdöntőbe kerülő énekeseket és együtteseket.

Wolf Kati – Ne engedj el!


Wolf Kati már sokat bizonyított az X faktor és a Dal színpadán is. Most úgy tűnik, további sikerekre vágyik, és a Ne engedj el! című dallal igyekszik ismét a kegyeinkbe férkőzni. Ha a szokott színvonalát hozza, nem lesz könnyű annak, aki utána lép a színpadra!


Keresztes Ildikó  – Hazám hazád


Keresztes Ildikó sem nyugszik bele abba, hogy eddig nem képviselhette Magyarországot az Eurovízió színpadán. Új versenydalának címe Hazám hazád, amelyben minden erejét összpontosítja majd, hogy meggyőzze a zsűrit és a közönséget.


Mujahid Zoli – Beside You


Sokak régi kedvence, Mujahid Zoli is feltűnik az utolsó elődöntőben, hogy elénekelje Beside You című dalát. A korábbi musical szerepeiről és tehetségkutatós jelenéseiről ismert énekes biztosan most is nagy eséllyel indul a továbbjutásért.


Gájer Bálint – That’s How It Goes


That’s How It Goes, fogja énekelni a műfaji sokoldalúságáról ismert Gájer Bálint, akit elegáns megjelenéséért egy külön díjjal is jutalmaztak. Dala már most nagy siker; kíváncsian várjuk, mekkora kihívás lesz számára a közönség meghódítása ebben az erős mezőnyben.


Spoon – Keep Marching On


A Spoon zenekar sok iskolai banda számára jelenti az álmok megvalósulását. Iskolai garázsbandaként kezdték, most pedig üstökösként tör fel a népszerűségük. Tőlük a Keep Marching On című számot hallhatjuk szombat este.


Other Planet – Untold Story


Az ambíciózus és tudatos Other Planet híres arról, hogy nem foglalkozik a műfaji behatárolásokkal. Az Untold Story-nak is nagy sikert jósolhatunk, hiszen, ahogy az már többször bebizonyosodott, az Other Planet élőben nyújtja a legjobbat.


Proof of Life – Hol a határ


Hol a határ, énekli majd a Proof of Life, az elődöntők egyik leglazább, rappelős formációja. Artos Csabival az élen, aki több hazai előadónak is írt zenét, a Proof of Life egy vagány színfolttal gazdagítja a szombati felhozatalt.


 Fool Moon – Back 2 Right


A szegedi alapítású Fool Moon vokálegyüttes biztosan elvarázsolja majd a női nézőket. Nemcsak hogy az együttes minden tagja énekel, de ráadásul a pop-acapellában jeleskednek. A Back 2 Right című versenydalukat még biztosan sokáig sugározzák a rádiók.


Boggie – War For Nothing


A Csemer Boglárka nevével fémjelzett Boggie formáció mögött Bogi és az őt kísérő Sebestyén Áron zongorista áll. Egy korábbi dala, a Parfüm már tarolt a nemzetközi zenepiacon, a szerzőpáros most a War For Nothing című szerzeménnyel indul versenybe.


Péter Barbara – Listen to The Universe


Péter Barbara is angol dallal vág neki a szombati döntőnek. Az ügyvédként is praktizáló hölgy járt már a Megasztárban és a The Voice-ban is, szinkronizált meséket és több albumot is gazdagított hangjával. A Dalban viszont a színpad egyedül az övé lesz!