Három hónap alatt a csúcsra tört a budai étterem

A Budai Vár szomszédságában nyílt Jamie’s Italian étterem nívós elismerést nyert a cégcsoporton belül. Jamie Oliver étteremláncának a budai éttermét  „Az év éttermi nyitása” díjjal tüntették ki.

Több hónapos előkészület után nyílt meg a budai Várnegyedben található Jamie’s Italian a Zsidai Csoport és Jamie Oliver közös összefogása alapján. Zsidai Zoltán Roy már a közös munka elején kifejtette, mennyire könnyű együtt dolgoznia a brit mesterszakáccsal:


“Az első perctől kezdve megvan a kémia a két csoport között, mintha a londoni nagytesómmal találkoztam volna. Ugyanazokat az értékeket valljuk és a legjobbra, a maximumra törekszünk, nem alkuszunk meg. Ez látszik minden éttermünkön, így a Jamie’s Italian-on is: az Európában elérhető legjobb alapanyagok, etikus és fenntartható forrásból, fantasztikus tudású és lelkes kollégák, és a legmenőbb design.”

A budapesti Jamie’s Italian megelőzte az indiai, szingapúri, ciprusi, kanadai vagy éppen brazíliai étteremtársait is.  A kitüntetést azzal érdemelte ki, hogy a magyarországi egység teljesített a legjobban a nyitást követő időszakban.

Zsidai Zoltán Roy személyesen vette át a díjat az angol sztárséftől. Bónusz ajándékként még azt is megtudta, hogy az étterme az 5. leglátogatottabb Jamie Oliver éttermei közül.


“Fantasztikus elismerés, nem jutok szóhoz. Köszönöm minden kollégámnak és a vendégeinknek is, nélkülük ez nem jöhetett volna létre. Nagyon kemény munka áll a nyitás mögött és most már teljesen biztos vagyok abban, amit eddig is sejtettem: cégünk a nemzetközi gasztronómia élvonalában is megállja helyét” – nyilatkozta Zsidai a díj átvétele után

Forrás: turizmus.