A 7 legjobban várt fellépés a Szigeten

Idén is rengeteg sztár lép fel a Szigeten. Összegyűjtöttük azt a 7 fellépést, amelyeket a legjobban várunk.

Fran Palermo – Szombat 21:00 Magic Mirror

A nyolcfős banda zenéjét nehéz lenne jellemezni, annyira sokszínűek és összetettek. Az együttes frontembere, Henri Gonzo nekünk adott interjújában kifejtette, mennyire várja már a fellépését a Szigeten. Ezzel nincs egyedül, ugye?


David Guetta – Vasárnap Nagyszínpad 21:15

A francia sztár DJ egy dologhoz ért csak igazán: hogyan csináljon hatalmas partit! Alig több mint tízéves pályafutása alatt együtt dolgozott már Rihannával, Siával, Nicki Minajjal, Fergie-vel, Kelly Rowlanddal, Akonnal és Kid Cudival, bebizonyítván, hogy bárkivel összeállva tud remek muzsikát szolgáltatni.


Jess Glynne – Kedd OTP Bank – A38 Színpad

Még csak 26 éves, és csak 1 CD áll mögötte, mégis hatalmas sikereket könyvelhet magának Jess Glynne. Például 5 listavezető számot az angol eladási listákon. Az biztos, hogy különleges hangszíne és fülbemászó dallamú számai miatt tárt karokkal várjuk a Szigeten.


Tinie Tempah – Vasárnap Nagyszínpad 19:30


Az angolok tudják, mi kell az emberek fülének. Tinie Tempah jelenleg 3. albumán dolgozik, amit izgatottan várunk, hiszen korábbi 2 CD-jén is sikerült egyedi hangzást összehoznia. Nem szabad elmenni a rapper öltözködés stílusa mellett sem, hiszen azon túl, hogy igazi slágergyáros, még trendsetter is.


Rihanna – Csütörtök, Nagyszínpad 21:30

Az biztos, hogy Rihanna az idei Sziget Fesztivál egyik leghúzóbb neve. A 8 Grammy és 12 Billboard Music Awarddal megáldott énekesnő volt már szende kislány (bizony, nem hazudunk, emlékezz csak vissza a 10 évvel ezelőtti önmagára), vörös démon, lelakott, szakadt harisnyás szőke fruska, jelenleg pedig egy laza r’n’b énekes, aki sikert sikerre halmoz.


Years&Years – Hétfő Nagyszínpad 16:00

Három ártatlan külsejű angol fiú, akik hatalmasat szólnak, ha a hangszerek közelébe engedik őket. A brit Years&Years King című száma a tavalyi nyár egyik himnusza volt. Azóta sem hallgattak el, legújabb videoklipjükben minden szexuális tabutémával leszámoltak. Vajon mit találtak ki a Szigetre?


Sia – Hétfő, Nagyszínpad 21:30

Az ausztrál énekesnő karrierje csúcsán van. Sia Cheap thrills című száma az első dala, mely az amerikai slágerlisták élén kötött ki, ráadásul már több hete ott is trónol. Minket persze annyira nem lepett meg a sikere, hiszen már megjósoltuk, hogy Siával  komolyan számolni kell. Ha szerencsénk lesz, a fellépése alatt fújni fog a szél és felrebben a sztár parókája, láthatóvá téve az arcát, ahogy az korábban egy amerikai fellépése alatt már megtörtént.