7 dolog, amiről a leggyakrabban álmodunk

Mondd el, miről álmodsz, megmondom, ki vagy! Megmutatjuk leggyakoribb álmaink jelentéseit.


Lauri Loewenberg, álomfejtő szakember elárulja, melyik az a 7 dolog, amiről a leggyakrabban álmodunk, és mik is ezeknek a dolgoknak a jelentései.

Repülés

Mindannyian szárnyaltunk már a fellegek felett, nem? Legalábbis álmunkban. Leggyakrabban gyerekként álmodunk ilyet, de felnőtt korunkban is előfordulhat. Ha azt álmodjuk, hogy repülünk, akkor életünk egy olyan szakaszába érkeztünk, amikor úgy érezzük, hogy valóban szárnyalunk, hogy erősek és kitartóak vagyunk, hogy megvalósítsuk kitűzött céljainkat, learassunk munkánk gyümölcsét.


Elkésés

Ha arról álmodsz, hogy elkésel valahonnan, valószínűleg a naptáradba nagy betűkkel beírt határidők diktálják mindennapjaid menetét.  Amennyiben gyakran előtérnek ilyen jellegű álmaid, nézz utána, nem maradtál-e le valamilyen fontos eseményről, vagy esetleg nem lesz-e valamilyen halaszthatatlan tennivalód a közeljövőben.


Halál

Alighanem ez a legkellemetlenebb álom. A halál az elmúlásról, valaminek a végéről szól, így ha halálról álmodsz (legyen szó akár a sajátodéról vagy szeretteidéről), azt jelenti, hogy valamilyen nagyobb változás előtt állsz, vagy egy hosszabb folyamatot zársz le az életedben, netalán egy kapcsolatodnak akarsz véget vetni.


Vezető nélküli autóban száguldani

A járművek vezetéséről vagy a lovaglásról szóló álmok mindig a kontroll megtartásának vágyáról beszélnek. Hogyha álmodban szélsebesen száguldasz a semmi közepére, akár lóháton, repülőn, vagy kocsin, de nincs nálad az irányírás, attól félsz, hogy kicsúszik az irányítás a kezedből, vagy éppen azt nem tudod, merre is tart az életed.


Megcsalás

Ami a legfontosabb: az, hogy álmodban megcsal a szerelmed, még nem jelenti azt, hogy a valóságban is ezt teszi. Sokkal inkább arról van szó, hogy a kapcsolatotoknak egy olyan nem élő harmadik szereplője van , például a párod hobbija, vagy munkája, mely sok időt elrabol tőletek, ezért úgy érzed, a párod ezt választotta helyetted.


Szex

Az álombéli szeretkezésnek alig van bármi köze is a fizikai kontaktushoz – sokkal inkább a szellemihez! Ezek az álmok arról szólnak, hogy valakivel meg szeretnéd találni a közös hangot. Ha az álombéli szexpartnered létező személy, gondolkodj el azon, mi az a 3 dolog, ami elsőként az eszedbe jut róla. Van köztük olyan, amit hiányolsz magadból? Ha igen, megvan, hogy miért is akarod olyan nagyon közel tudni magadhoz az illetőt.


Üres szoba

Az üres szoba a ki nem használt lehetőségeket ábrázolja. Lehet, hogy egy hatalmas lehetőség áll előtted, csak éppen nem veszed észre, de az is előfordulhat, hogy képességeidet, tehetségedet nem használod ki eléggé. Bízz magadban, és ne rettenj meg a kihívásoktól.

forrás: msn.com