5 dal, amiről nem is tudtad, hogy Sia írta

Az köztudott, hogy Sia nem szereti a nyilvános szerepléseket, de azt már annál kevesebben tudják, mennyi bombaslágert alkotott a színfalak mögött.


5. Rihanna Diamonds

A Diamonds valóban legalább annyira értékes, mint a drágakő. A szám több héten át garantálta Rihanna számára az első helyet azenei toplistákon. Maga az énekesnő úgy nyilatkozott a számról, mint egy „lélekemelő” dalról, ami nagyon eltér a tőle megszokott stílustól.


4. Beyonce Pretty hurts


Még hogy a szépség fáj? Beyoncének biztosan nem fájt a számmal járó siker. És persze nekünk sem okoz fájdalmat meghallgatni ezt a számot.


3. Christina Aquilera: You Lost me


Christina Aquilerának valahogyan nem sikerült megtalálnia a helyét a zeneiparban a 2008-ban megjelent Bionic című albumával. Az biztos, hogy nem lehet érte Siát hibáztatni, aki többek között ezt a számot jegyezte a a korongon.


2. Rihanna Sledgehammer


Már nálunk is látható a mozikban a Star Trek Beyond. A betétdalát hallgatva úgy tűnik, Rihanna és Sia összefogása elég jól működik, pedig Riri már többször is kosarat adott Siának. Nemet mondott például a Cheap thrillsre is, ami a jelenlegi No. 1. sláger Amerikában.


1. Britney Spears Perfume

Nem azért áll a listánk első helyén a szám, mert annyira imádnánk Britney Spears előadásában. Valójában arról van szó, hogy egy hackernek köszönhetően (akinek a nevét imába foglaljuk) a kiszivárgott a szám demo változata is, melyben Sia énekli fel a számot. Meghallgattuk, beleszerettünk, és rájöttük: a legjobban csakis Sia tudja a saját számait énekelni.


És a ráadás

Csekkoljátok a számot Sia előadásában is!