4DX Mozi a Cinema City Westendben

A 2013 március 14-én megnyíló 4DX teremben a különleges technikának köszönhetően a nézők a film részesévé válhatnak: lobog a hajuk a szélben, különböző illatok keringenek, párásodik a szemüvegük, székük minden irányban mozog.

A szakértők a 4DX™-t a világ legjobb 4D élményét nyújtó szórakozásként tartják számon, mely az egész estés hollywood-i sikerfilmekre kombinált környezeti hatásokkal dolgozik, és a legmodernebb szabadságfokkal (3DOF) működő mozgó üléseket használva varázsolja a mozizást teljesen egyedülálló élménnyé. Ezen technológiának köszönhetően minden egyes film a részletesen megkoreografált levegő-, víz-, illat-, mozgás- és vibrációs hatásokkal a hagyományos moziterem audiovizuális ingereit messze felülmúlva hat a nézőkre.

4DX™ ülések három különböző mozgástengelyen tudnak elmozdulni: oldalirányú dőlés, emelkedés, előre-hátra dőlés. Az ülésbe épített hatások széles választéka – az oldalsó légáramlat, arcra irányuló vízpermet, arcra irányuló légáramlat, illatok, hátcsiklandozás és vibrálás, lábcsiklandozás – teszi lehetővé, hogy a nézők teljesen elmerüljenek a filmben. A környezeti hatások: a mozgás, a buborék, a fény, a köd, a szél, az illat, a víz és a légmozgás együttesen teremtik meg annak tökéletes illúzióját, hogy a néző a vásznon zajló történet részesévé vált.Jegyárak:

A 4DX™ teljesárú jegyek:hagyományos multiplex (2D-s) film esetén: 2.590 Ft-ba, 3 dimenziós film esetén 2.990 Ft-ba kerülnek majd. Hétköznapokon (hétfőtől-péntekig) a diák, nyugdíjas, gyerek, mozgássérült és pedagógus nézők 2D-s filmre 2.340 Ft-ért, 3D-s filmre pedig 2.740 Ft-ért válthatnak kedvezményes jegyet.

Műsorok:

A nyitás hetében (2013. március 14. és 20. között) a Csapda című akcióthriller kerül napi hat előadásban (10:00, 12:30, 15:00, 17:30, 20:00, 22:30) a 4DX™ terem műsorára, március 21-től pedig a családi filmeket kedvelő nézők élvezhetik a negyedik dimenzióban is a Croodék 3D animációs filmet.