4 élőzenés hely Budapesten, amit eddig nem ismertél

Mindig ugyanoda jársz hétvégente? Ha már unod a banánt és jöhet a változatosság, íme pár hangulatos zenedoboz, ahol biztosan otthonra lelsz majd!  

1. Club 202 – na jó, ez nem az a tipikusan eldugott hely, ahova csak úgy véletlenül betévedsz. Viszont annál jobb a koncert kínálat! A Fehérvári úton található klub szervezői mindent megtesznek azért, hogy a rock szcéna legjavát vonultassák fel, mindezt egy egyszerű, bulira és könnyed sörözésre is alkalmas helyen! Nézz ki egy koncertet, szedd össze a haverokat és csekkoljátok le a helyet! Vigyázat, garantáltan függőséget okoz!

http://www.funzine.hu/hu/venues/club-202/2. Ladó Café – ha a klasszikus stílusirányzatokra vágysz mind zenében, mind helyszínben, akkor irány a Ladó! Nem csak a menü szuper, de minden este minőségi fellépések garantálják a jó hangulatot. Olyanok fordulnak meg itt rendszeresen, mint a Hot Jazz Band, Hot Club of Hungary és a Swing Ladies – ha jazz őrült vagy, itt a helyed! Csemegézz a programból és élvezd a szaxofon mindent elsöprő melódiáját!

http://www.funzine.hu/hu/venues/lado-cafe-kavehaz-es-etterem/

3. Cotton Club – a belvárosi étteremben minden kifogástalan: a berendezés hangulatosan elegáns, az étel finom, a változatos fellépők pedig kivétel nélkül jó hangulatot teremtenek. Fogyassz el egy finom vacsorát, és hallgass bele Caramel, Kasza Tibi, Tóth Gabi vagy éppen Király Viktor klubkoncertjébe!

http://www.funzine.hu/hu/venues/cotton-club/

4. Lámpás – na ez egy igazán eldugott kis pince klub! A led fénnyel megvilágított lépcsők már sejtetik az izgalmas estét amit itt rád vár: tégla fal, óriás csövek, piros lámpák, csocsó és mini színpad. Tökéletes hely arra, hogy végre megigyatok valamit a haverokkal, amihez feltörekvő és/vagy klubzenekarok szolgáltatják a megfelelő hátteret. Jó sör és jó zene – mi kell még?

http://www.funzine.hu/hu/venues/lampas/

 

 

Tetszett a cikk? Akkor csekkold az alábbiakat is!
Top 5 legjobb film őszi estékre
Keane koncert a Petőfi Csarnokban!
Wattican Punk Ballet az A38-on!