3 ok, amiért imádni fogod az Orlai Produkciós Irodát tavasszal

Az Orlai Produkciós Iroda idén tavasszal sem fog csalódást okozni a színház rajongóinak, hiszen három olyan darabot is színpadra állít, amit vétek lesz kihagyni. Jön Bergman Őszi Szonátája Udvaros Dorottyával, sztárparádéval mutatkozik be egy sötét krimi a Belvárosiban, ahol áprilisban Hernádi Judit egy önálló esttel is tiszteleg életműve előtt. Mondunk három okot, miért válasszuk tavasszal az Orlai Produkciós Irodát!

 1. Udvaros Dorottya, Radnay Csilla, Szél Attila és Fodor Annamária egy darabban


Vörös Róbert rendezésében a Thália Mikroszínpadán kerül bemutatásra az Őszi szonáta Ingmar Bergmantól. A drámában megismerhetjük Eva-t, aki férjével, Viktorral izgatottan várja haza karácsonyra anyját, Charlotte-ot. A házaspárhoz érkező híres zongoraművésznőt viszont alapos meglepetés éri: kiderül, hogy Eva idő közben magához vette fogyatékos testvérét, Helenát, akit még anyjuk adott intézetbe. Az ünnepek alatt lesz mit megbeszélni…

Mikor?


2016. március 28.

Hol?


Thália Mikroszínpad

1065 Budapest, Nagymező u. 22-24.

2. Krimi a Belvárosi színházban!


Nem is akármilyen szereplőkkel! 2016. április 1-jén nézhetjük meg először Frederick Knott Várj, még sötét lesz című krimijét, olyan színészekkel a színpadon, mint Kovács Patrícia, Szabó Kimmel Tamás és Nagy Dániel Viktor. Az izgalmas sztori szerint – melyek Audrey Hepburn szereplésével filmvászonra is vittek – három idegen találkozik egy üres lakásban, hogy megtaláljanak valamit, ami a háziaknak semmit sem ér. Hamarosan megérkezik a vak, gyanútlan Susy, akiből szerepjátékok során próbálják a bűnözők kiszedni, hol van a tárgy, amiről Susynak fogalma sincs. Közben a lány egyre nagyobb veszélybe kerül, a sötétben pedig igazi veszedelmes macska-egér játék kezdődik el.

Mikor?


2016. április 1.

Hol?


Belvárosi Színpad

1075 Budapest, Károly krt. 3/A

 

3. Külön. Hernádi. Est.


Pelsőczi Réka rendezésében a Belvárosi Színházban tekinthetjük meg a Hernádi pont című estet, ami csak és kizárólag a színészóriásról szól – zenekari kísérlettel.

 “Díva, bohóc, ember és színésznő. Ez mind ami vagyok. Ès már egy jó ideje ez vagyok. Ilyenkor illik számot adni mi volt, mi lesz. Tojok az illemre, a szabályokra. Az érdekel, ami egy kicsit más. Mondatok, amiket már elmondtam, amiket nekem szántak vagy szánhattak volna. Dalok, amiket nekem írtak vagy írhattak volna a szerzők, ha kicsit jobban odafigyelnek. Ez az est rólam szól!” – Hernádi Judit.

Mikor? 


2016. április 8.

Hol?


Belvárosi Színpad

1075 Budapest, Károly krt. 3/A