Megvan az első komoly Jackpot nyeremény a hazai fogadási piac új játékában a Kincsem +-ban, amit a lóversenyfogadó irodák mellett már három Szerencsejáték Zrt. irodában is lehet játszani. A 945 millió forint Jackpotot január 10-én nyerte meg egy szerencsés játékos a párizsi Kincsem+ versenyben.

A játék lényege, hogy el kell találni a Kincsem+ futamban az első öt lovat jó sorrendben, emellett a szelvény négyjegyű számának meg kell egyeznie a kisorsolt nyerő számmal. Ha mindkét számsor egyezik, akkor a játékos minimum 600 milliós jackpotot nyer. A Kincsem+ játék minden nap megtalálható a fogadási kínálatban. A lóversenyirodákban és a Szerencsejáték Ztrt irodáiban Kincsem+ tuti is játszható.


A Kincsem+ tuti egyszerűségével és nagy nyereményével a lóversenyfogadók mellett a sportfogadókat, a számsorjátékosokat és a laikusokat is megszólítja, hiszen a játékhoz nem szükséges külön lóverseny ismeret. A Kincsem + tuti egy olyan okos gépi játék, mely automatikusan sorsolja ki az első öt helyezettet az induló lovak között. A játék ára 600 forint és kisebb nyereményt már az első három helyezett eltalálásával is lehet nyerni.

A Kincsem+ Jackpotja minden nap halmozódik, míg minden hónap 13. napján 3 milliárd forintra emelkedik. Január 13-án szerdán tehát 3 milliárd forint lesz a hazai fogadási piac legújabb játékában.