8 alternatív budapesti program Valentin-napra

Unod a sablonos randikat? Úgy érzed, hogy idén Valentin napon valami különlegesebbre vágysz  egy vacsoránál? Idén igazi emlékeket akarsz szerezni, hogy pároddal felemlegessétek a szerelem ünnepét az unokáknak?

Összegyűjtöttünk nektek 8 olyan programot, amivel az idei Valentin nem sima Valentin lesz.

Ez az ajánlónk már nem aktuális! Friss, 2022-es programgyűjteményünket itt találod:

Buda Bed Cinema

Mi lenne ha a Valentin-nap rögtön az ágyban kezdődne? Na persze nem kell rosszra gondolni, a közös fetrengést ezúttal egy jó filmmel kötheted össze, exkluzív körülmények között a budai Bed Cinemában, ahol franciaágyakon fekve nézheted meg partnereddel a legújabb premierfilmeket, a lehető legnagyobb kényelemben. Első és századik randinak is tökéletes, főleg ha nem hagynátok ki az otthoni kényelmes filmezés élményét – ám közben ki is mozdulnátok.

1036 Budapest, Bécsi út 38-44.

blank

Csodák Palotája

A randit miért is ne lehetne összekapcsolni egy kis tudománnyal?  A CsoPa Playbarban 3 kiállítótérben is felvértezheted magad néhány hasznos és érdekes információval. Fejtörők és interaktív játékok várnak, ahol még a felnőttek is játszva tanulhatnak. Persze nem szabad elfeledkezni a Playbar étel- és italkínálatáról, különösképpen nem mehetünk el szó nélkül látványos science-koktélok mellett.

1036 Budapest, Bécsi út 38-44.

Csodák Palotája
Láthatatlan Vacsora

Ha kicsit előre szeretnénk ünnepelni a Valentin napot és valóban emlékezetessé akarjátok tenni, akkor irány a Láthatatlan Kiállítás, ahol a Láthatatlan Vacsorán péntekenként falatozhatunk – teljes sötétségben. Ha unod a gyertyafényes vacsorákat, itt az ideje leoltani a villanyokat. A furcsa, élményekkel és tapasztalatokkal teli vacsora előtt természetesen a kiállítást is megtekinthetjük, így tényleg teljes és kerek lesz az este. Kis tapasztalat, kis élmény és utána rengeteg megbeszélnivaló.

1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20. Millenáris B épület

Láthatatlan Kiállítás

Neverland Bar & Escape Room 

Miért ne csempészhetnénk egy kis izgalmat a Valentin-napba. A Neverland egy különleges szabadulószoba, ami nemcsak a szabadulásról, hanem az evés-ivásról is szól. Több tematikájú szoba közül választhatsz, van például westernes vagy zárt osztályos is. Ha sikerült kijutni a pályáról a nagy izgalmak után egyetek egy finom marhahúsos hamburgert, melyet isteni finom, frissen sült buciban találnak, majd öblítsd le a falatokat egy erős koktéllal, mondjuk Aperol Spritz-cel.

1074 Budapest, Dohány u. 22-24, 

blank

VIP Cinema City

Szeretnétek egy estére királyi pár lenni? Nos, ez itt már nem a középkor, szóval nem lesztek, de VIP-k még lehettek! Az Aréna Plazában található Cinema City VIP-termében elképesztően kényelmes, elektronikusan állítható fotelekből nézhetitek meg a legújabb premierfilmeket, ami pedig a legjobb az egészben: a büfében a korlátlan ital- és ételfogyasztás vár rátok, beleértve olyan romantikus italokat is, mint a pezsgő. Száguldás? Porsche? Szerelem? Ugyan, ez lejárt lemez. Itt a pezsgő, popcorn, bőrfotel az igazi őrült romantikus álom!

1087 Budapest, Kerepesi út 9.

Cinema City Arena VIP
GokartRing

Mit szólnál ahhoz, ha a nagy szerelemhez társulna egy kis verseny és sport is? Gokartban szállni élvezet… Mondja valahogy a dal – oké, tudjuk, hogy nem így… – ha pedig párban tesszük, ez még inkább igaz. Ha vadabb, bevállalósabb pár vagytok – vagy ilyen pár szeretnétek lenni – hagyjátok a gyertyafényes lágy zenés vacsorát és inkább a métereket faljátok együtt, kicsit levezetve a feszültséget, tiszta lélekkel, nyugodt elmével és adrenalinnal teli szervezettel távozva a pályáról.

1032 Budapest, Bécsi út 154. Eurocenter

GokartRing

Gellért Fürdő

Mi lenne a szerelem ünnepnapja inkább a lazítással járna? A Gellért Gyógyfürdőben nem csak az egészségünket ápolhatjuk közösen, de a lelkünket is egy kis relaxálással a gyönyörű történelmi falak között. A lassan 100 éve nyitva tartó fürdő Budapest egyik legvarázslatosabb kincse, a nyugalom szigete, amit már a XV. században felfedeztek. Hát nem elég garancia ez? Egy kis pezsgőfürdő pedig minden napot varázslatossá tesz – ennyi luxus mindenkinek jár, nem?

1118 Budapest, Kelenhegyi út 4.

Gellért Fürdő

Life1 Corvin, Nyugati, Allee

Van egy egészen meglepő opciónk is. Egy közös edzéshez mit szólnátok? A Life1 Nyugati és Corvin téri, illetve Allee-ban lévő edzőterme a szerelmesek előtt is nyitva áll a látogatók előtt. Egy közös spinning, jóga, TRX meglepően jó móka lehet, arról nem is beszélve, hogy könnyen tudjátok egymást is biztatni a mozgásra és szerelmünk közelsége könnyed adhat extra plusz energiát. Utána egy levezető közös szauna megkoronázhatja az egészséges randit. És ha utána mégis vacsorára adnánk a fejünket, legalább gondolhatjuk majd, hogy előre ledolgoztuk – vagyis jöhet az a plusz desszert!

1082 Budapest, Futó u. 48-50. | 1066 Budapest, Nyugati tér 1-2. | 1117 Budapest Október huszonharmadika u. 8-10

blank