Tradíció és 21. századi dinamizmus egy helyen, a Café Astoria étteremben

Kulináris élményre vágysz Budapest belvárosában? Akkor a legjobb választás a Café Astoria Restaurant, amely idén már 103 éve fogadja vendégeit, és nem csak a múltjára lehet büszke, hanem napjainkban is igen közkedvelt.

A legendás Danubius Hotel Astoria étterme a vendéglátás hagyományait 21. századi megközelítéssel és dinamizmussal fűszerezi, kreatív konyhával és a jelen kifinomult gasztronómiai kínálatával várja vendégeit. A mesélő falak mellett a mesterien tálalt ínycsiklandó fogások a legkényesebb ínyenceket is ámulatba ejtik: friss ízek és merész ételtársítások közül válogathatnak az á la carte étlapról. Mindezek mellett pedig kedvezményes áron, tradicionális magyar fogásokat is kínál a meseszép étterem, mindennap 12 és 3 óra között.

Hagyjátok magatok mögött a nyüzsgő várost, és engedjétek, hogy az ételek, a márványborítású falak és a kristálycsillárok elkápráztassanak! Az étterem sajátos varázsa, magával ragadó hangulata, az udvarias és előzékeny kiszolgálás a garancia a felejthetetlen gasztronómiai élményre a Café Astoriában.