Történelem, kultúra és gasztronómia egy helyen, a Bárkert Bistroban

Van egy hely Budapesten, melybe az élő történelem és a lüktető kultúra mellé a sokszínű gasztronómia is beköltözött; ez a Bárkert Bistro. Az étterem fúziós ételsora egyedülállóan ötvözi a hagyományos magyar konyha legjavát a különböző nemzetközi ízekkel.

Nemzetközi konyhák ételei mellett a Kárpát-medence ízeit is élvezhetjük a bisztróban: egy finom Bárkert gulyásután következhet a házi gnocchi céklás bárányraguval vagy a spenótos galuskával tálalt csirkepaprikás. De ugye egy étkezés nem lehet teljes desszert nélkül: mákos guba tiramisu vagy nagymama túrógombóca vaníliás tejföllel és friss eperrel. Bármelyiket is választjuk, egy biztos: felejthetetlen kulináris élményben lesz részünk.

Ezt pedig nem más, mint Fabrizio Caldarazzo biztosítja, aki a Bárkert Bistro állandó séfje. Fabrizio több ország elismert, Michelin-csillagos konyhájában gyűjtötte tudását és tapasztalatát. Képességeit nemcsak a fent említett ételek elkészítésben csillogtatja, hanem a további á la carte ínyencségeknél és a folyamatosan frissülő menüknél is. Látogass el az Ybl Miklós térre egy péntek esti borozásra, egy baráti vacsorára vagy kérj ajánlatot egyedi rendezvényekkel kapcsolatban!