Technika #1: Az alkotás hétköznapi öröme

A Technikát, Budapest első közösségi faműhelyét a Hello Wood és a Közgazdasági Politechnikum hívta életre azzal a céllal, hogy lehetőséget biztosítson egyetemistáknak, fiatal szakembereknek, lelkes amatőröknek és gyerekeknek arra, hogy megismerkedhessenek és elmélyülhessenek a faipar és barkácsolás világában.

technika1

A Technika működése egyszerű: a tér és az eszközök biztosítva vannak az alkotáshoz, a kreatív ötleteket pedig neked kell vinned!  Ha vonz a kétkezi alkotás, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá, részt vehetsz tematikus kurzusaik egyikén.

Workshopjaikon megtapasztalhatod a saját kézzel készített alkotás örömét,

és nem csak egy szép vagy praktikus tárggyal leszel gazdagabb, hanem a hétköznapok rutinjából való kiszakadás felszabadító élményével is. A bevezető és haladó workshopokon pedig valamilyen speciális faipari szerszám vagy eszköz működésével ismerkedhetsz meg.

technika1

Céges ügyfelek számára csapatépítő programok szervezésére és installációk készítésére is van lehetőség, hiszen a Hello Wood munkatársai évek óta végzik beltéri és kültéri installációk tervezését és kivitelezését.