Szalonspiccesen a Lövőház utcában

Buda első borbárja 2012-ben nyitott, és azóta is hatalmas népszerűségnek örvend. A Lövőház utcai SzalonSpicc fiatalos atmoszférával és minőségi italokkal várja a pezsgő és a bor szerelmeseit.

szalonspicc

A magyar termékek – pálinkakínálatuk például több mint 60 különféle itallal büszkélkedhet – mellett, kínálnak francia, chilei, és új-zélandi borokat, pezsgőket és habzó borokat is. Előbbieket szaftos hamburgerek, friss saláták és különböző wrapek (csirkés, spenótos és tonhalas) tesznek teljessé. Kényelmes teraszuk tökéletes helyszínül szolgál egy őszi baráti összejövetelhez, de havonta megrendezendő borkóstolóikon is megéri részt venni.

Marosi Andrea tulajdonos üdvözlő szavai tökéletesen összefoglalják a Szalonspicc-életérzést:

Be kell vallanom, hogy bárhol járok a világon, imádok a helyi bor vagy pezsgőbárokba betérni  és egy pohárka ital mellett megpihenni, figyelve a város lüktető életét. Régi vágyam volt, hogy egyszer én is nyithassak egy olyan kis szentélyt, ahova a helyiek szívesen betérnek egy jó kávéra, elolvassák a napi sajtót, elfogyasztanak egy finom hamburgert vagy salátát és megisznak mellé egy pohár proseccot vagy bort ha éppen úgy tartja kedvük. Beszélgethetnek egymással, jól érzik magukat és ha csak pillanatokra is, de megnyugszanak ebben a rohanó világban. Szerintem a Szalonspicc ilyen hely, így, ha valamikor erre jár és esetleg betér hozzánk , koccinthatunk!