PadThai Wokbar Gozsdu

A padthai wokbar ételei elképzelhetetlenek lennének friss, magas minőségű hozzávalók nélkül. A zöldségeket és gyümölcsöket helyi kistermelőktől, a különleges hozzávalókat pedig közvetlenül Ázsiából szerezzük be, hogy mindaz, amit a wokban összerázunk vitamindús és egészséges legyen. A kíméletes wok főzéstechnológiának köszönhetően minden fogás értékes tápanyagokban gazdag és szinte bármilyen diétába beilleszthető. Az ízek végtelen kombinációjának köszönhetően vegák, vegánok és húsimádók is változatos étrendet állíthatnak össze kínálatunkból.

Európa egyik legszebb nagyvárosában élve a saját bőrünkön tapasztaljuk, hogy az élet felgyorsult. Bármennyire is élvezzük a pörgést, a nyugati szemléletű urbánus pezsgésben egyre többünkben merül fel az igény a keleti kultúrák felől áradó nyugalomra.

A padthai wokbar egy kellemes sziget a nagyvárosi zajban, ahol összhangban a városi környezet lüktetésével, igazodva a felgyorsult életmódhoz te is megtapasztalhatod, hogy egy gyors étkezés is lehet minőségi és egészséges.

Fast casual éttermeinkben mindig friss alapanyagainkból te magad állíthatod össze menüdet, melyet thai séfjeink tűzforró wokban a szemed láttára készítenek el.

Látogass meg minket és kóstold meg a thai világ gasztronómiai ínyencségeit úgy, hogy közben az egészségről és fittségről sem kell lemondanod!

A padthai sikersztori már elindult. Nézz be hozzánk egy könnyű ebédre, egy nyugodt vacsorára vagy csak buli előtt harapni valamit és hagyd, hogy feldobjuk a napodat!