Nassolj bűntudat nélkül a Fittnassban

A Fittnass cukrászda missziója, hogy süteményekkel lássa el a cukorbetegeket, az ételallergiásokat, a tudatosan élőket és persze mindenkit, aki nyitott az újdonságokra.

Számtalan cukor-, glutén-, tej- és tojásmentes finomság, illetve paleo torták, sütemények és fagylaltok közül lehet válogatni a Zichy Jenő 43. szám alatt fellelhető cukrászdában. Emellett diabetikus üdítőket is kapni a Fittnassban, míg kávénkat ötféle alternatív tejjel kérhetjük. Sőt, ha azt tervezed, hogy egészséges süteménnyel lepnéd meg a barátaidat, a hozzávalóit is beszerezheted náluk!

Édességkínálatuk között megtalálhatóak a tradicionális magyar torták mentes változatai – Dobos, Eszterházy, Feketeerdő -, nagymamáink klasszikus süteményeinek ízvilágára emlékeztető finomságok – madártej, szatmári almás mák torta, illatos piték -, valamint új ízek kombinálásával készülő tortaszeletek is – pannonhalmi barackpálinkás karamell, oreo, joghurtos eper. Fagylaltjaik hétről hétre megújulnak, idénygyümölcsökből készülnek, ízviláguknak csak a fantáziánk szab határt. Tejmentes, vegán fagyijaik között a klasszikus ízek mellett levendulás vanília, epres gyömbér, mentás csoki, zserbó, feketeerdő, mézes körte is megtalálható, valamint a csoki és vaníliafagyi tejmentes változatban is kapható, akár gluténmentes tölcsérben is.