Massage 666 Bronz szalon

Budapesten három exkluzív masszázsszalonban fogadjuk vendégeinket, amelyekben a hét minden napján, egységesen magas színvonalon kínáljuk masszázsszolgáltatásainkat, gyönyörũ, fiatal és szakképzett masszőzeink által.

Szalonjaink külön tematikára épülnek, de elsõdleges célunk, hogy vendégeinket lingam masszázsszolgáltatás terén minden szalonunkban maximális színvonalon szolgáljuk ki.

A massage666.com szalonjai eltérõen más erotikus masszázst kínáló helyekkel, nem szexuális szolgáltatásokat nyújtanak. Nálunk a masszázson, a tantra masszázson és a kényeztetésen van a hangsúly. Masszõzeink mindegyike magasan képzett, tanult, okleveles masszõz.

Gyógy és sport masszázsokat is kínáló tantra masszázsszalonunk a VII. kerületi újraéledt történelmi jelentőségű városrészében, a turisták közkedvelt szórakozó negyedében, az ismét régi pompájában ragyogó Gozsdu udvarban, a Holló utca 10. szám alatt várja vendégeit.  Masszázsszalonunkat a környezet színvonalához méltóan, egyedi belsőépítészeti kialakítással és minden eddigit felülmúló exkluzivitással alakítottuk ki. Gyönyörű és tehetséges masszőzeink társaságát valódi luxuskörnyezetben élvezheti szalonunk minden kedves vendége.
Okleveles gyógymasszőzeink nem csupán a tőlünk megszokott magas minőségű tantra masszázsokkal, de kiváló gyógymasszázs programokkal is várják kedves vendégeinket.