4.5 Massage 666 Arany szalon

Budapest, Március 15. tér tér 7

Budapesten három exkluzív masszázsszalonban fogadjuk vendégeinket, amelyekben a hét minden napján,Budapesten három exkluzív masszázsszalonban fogadjuk vendégeinket, amelyekben a hét minden napján, egységesen magas színvonalon kínáljuk masszázsszolgáltatásainkat, gyönyörũ, fiatal és szakképzett masszőzeink által.

Szalonjaink külön tematikára épülnek, de elsõdleges célunk, hogy vendégeinket lingam masszázsszolgáltatás terén minden szalonunkban maximális színvonalon szolgáljuk ki.

A massage666.com szalonjai eltérõen más erotikus masszázst kínáló helyekkel, nem szexuális szolgáltatásokat nyújtanak. Nálunk a masszázson, a tantra masszázson és a kényeztetésen van a hangsúly. Masszõzeink mindegyike magasan képzett, tanult, okleveles masszõz.

Masszázsszalonjaink azon kevés budapesti szalonok közé tartoznak, ahol a masszázs és érzéki masszázs szolgáltatások folyamatosan ellenõrzött minõségben, maximális diszkrécióval, és hivatalosan mũködnek. Vendégeink zavartalan kikapcsolódásáról a minden igényt kielégítõ elegáns szalonjainkban a kivételesen szép és szakképzett, fiatal masszõzök gondoskodnak.

Az Erzsébet híd pesti hídfőjénél található massage666.com arany szalonjában két kisebb és egy nagyobb masszázs helyiséggel várjuk minden kedves masszázs élményre vágyó régi és új vendégünket. A velencei paloták enteriőrjét idéző, egyszerre diszkrét és elegáns masszázs szalonunkban exkluzív berendezéssel, luxus fürdőszobával, és a korábban megszokott magas színvonalú masszázsszolgáltatásainkkal állunk hölgy és úr vendégek, illetve párok rendelkezésére.
Arany szalonunk akár vidéki illetve külföldi vendégeink számára is könnyen megtalálható, frekventált területen lévő ingatlanban helyezkedik el. Diszkrét, elegáns, méretéből és berendezéséből adódóan rendkívül bensőséges hangulatot áraszt.