Legfelsőbb Beeróság

A Legfelsőbb Beeróság egy magyar kézműves söröző, mely családi vállalkozásként 2015 áprilisában nyitotta meg kapuit a Dohány utca 20-as szám alatt található épület első üzlethelyiségében.

A hely kialakításakor hangsúlyt fektettünk  a családias légkör és a a kellemes hangulat megteremtésére. A földszinti termeken kívül, két, igény szerint teljesen elszeparálható galériával várjuk vendégeinket, baráti társaságokat, születésnapokat, ünnepelni és rendezvényeket szervezni kívánókat.

Sörözőnkben 10 sörcsappal és több mint 120 féle üveges kézműves sörrel igyekszünk képviselni a magyar sörszakmát. Jelenleg körülbelül 25 főzde termékeit kínáljuk polcainkon, melyek között megtalálhatóak alap lager sörök, ale-k, ipa-k, porterek, világosak, félbarnák, barnák, vörösek, feketék, hagyományosak, erőteljesebben komlózottak, keserűbbek, édesebbek, magas alkoholtartalmúak, szűrtek, szűretlenek és ezek mindenféle permutációi. A megannyi fajta között olykor elveszőknek igyekszünk segíteni, az ízlésüknek megfelelőt ajánlani.

A sörökön kívül, természetesen, kávéval, teával, kézműves szörppel, üdítőkkel, hazai borokkal, kézműves pálinkával és mindenféle röviditallal is tudunk szolgálni a hozzánk betérő vendégeinknek.

A Beeróság elindításával célunknak tűztük ki a kézműves sörforradalom robbanásával a magyar sörkultúra terjesztését, a magyar bor illetve pálinka kultúrához való felemelését. Bár ebben a „harcban” mi nem vagyunk az élen menetelő főzdék között, mégis Budapest belvárosának egy apró, de talán jelentős színfoltjaként hírmondóként, szóvivőként tudunk fellépni a magyar sörkultúráért.