Le Petit Design: Designbolt kisgyermekes családoknak

Ez az első designbolt a városban, mely kifejezetten kisgyerekes családokra fókuszál.

Az üzlet termékkörének kialakításakor kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy a család minden tagja megtalálja a számára kedves terméket, megfizethető árkategóriában.

Számos magyar és külföldi dizájner márka képviselteti magát a Le petit designban. A francia Omy színező poszterek kicsik és nagyok egyaránt szeretik, míg részletgazdag illusztrációinak köszönhetően, a belga playandgo játéktárolózsákok játszószőnyegként is használhatóak.  A Little lovely company kedves éjjeli fényei pedig megkönnyítik a kicsik elalvását.

Aki igényes gyerekjátékot keres a francia djeco és a fenntarthatóságot zászlajára tűző, fajátékokat gyártó plantoys termékeit is megtalálja az üzletben.

A gyerkőcök kedvükre válogathatnak a sok színes állatfigura és a kézzel nyomdázott hátizsákok között, de a hideg őszi napokra meleg, kézzel kötött gyapjú sapkát is tudnak maguknak választani.

A család hölgytagjai megtalálhatják az üzletben a mabeautyk és az ilyésjuli ékszereit, Ducsai Judit táskáit és kiegészítőit, illetve a MAKE design egyedi táskáit is, a kivibag vízhatlan tárolói pedig az egész család számára praktikusak.

Nagy hangsúlyt kapott az üzletben a lakberendezés is. Színes gömblámpák, éjjeli fények, egyedi grafikák és a CUCC trendi papírzsákjaival

bármelyik gyerekszoba varázslatos hellyé alakítható.