GRAND

Budán valami nagyon grandiózus van kialakulóban, hogy visszategye a Duna szebbik oldalát a bulitérképre. A Kolosy tér környékére Bécsi Negyed néven lehelnek új életet az itt lévő bárok és szórakozóhelyek pionír szemléletű vezetői, és nem titkolt küldetésük, hogy az igazi klubélményre vágyók iránytűje Buda’s New Hot Spot mágneses erőterére álljon majd be.

A Bécsi Negyed egyik zászlóshajóját, a frissen nyílt GRAND-ot szuperklubként álmodták meg hazai és külföldi szakmai tapasztalatokkal felvértezett tulajdonosai, az eredmény pedig egy ténylegesen nyugati színvonalú szórakozóhely lett. A GRAND a legmodernebb audiovizuális eszközök teljes tárházát vonultatja fel, mely nem hagyja kielégítetlenül egyetlen érzékszervünket sem. A több száz méteres LED rendszer, a különleges vetítés- és fénytechnika és az itthon egyedülálló minőségű, a berlini Berghainben is sokat bizonyított prémium hangrendszer az, amitől a GRAND élmény igazán grand total lesz.

A klubélet felfrissítésének missziója természetesen nem merül ki a külcsínben: a zeneileg is hiánypótló GRAND az elektronikus tánczenék iránymutató oldalára és aktuális trendjeire fogékonyabbakat célozza meg. Az igényes zenei paletta részeként az unalomig ismételt külföldi fellépők helyett igazi világsztárok vendégszereplésére is számíthatunk.

Amit még tudni érdemes a GRAND-ról:

 

  • őrzött mélygarázs, melyből közvetlenül be lehet jutni a klubba
  • Magasan képzett vendáglátósok
  • A klub előterében található a Bed Cinema melletti Lobby Bar, amely megpihenésre és beszélgetésre is egyaránt alkalmas, valamint innen lehet feljutni a tetőtéri dohányzóba is
  • Gigászi LED-fal, ami az egész falat és plafont beborítja, mely bravúros kezelhetőségének köszönhetően percről percre változik
  • Funktion-One prémium hangrendszer (akárcsak az ibizai Space-ben és Privilege-ben, valamint a berlini Berghain-ban)