Friss harapnivalók gyorsan a Find Foodban

Budapesten a VII. kerület külső Erzsébetvárosi részében az István utca 5. szám alatt, az Állatorvosi Egyetem szomszédságában apró, de barátságos street food étteremre bukkanni. Minden főztük laktózmentes, de kínálatukban megtalálhatók gluténmentes, vegetáriánus és vegán ételek is.

A Find Foodban elsősorban szendvicseket, leveseket és főzelékeket készítenek, de mindig van napi ajánlat, és egy sütemény is. A Synthesis kisüzemi sörfőzde söreit és a Derecskei Gyümölcsös 100%-os üdítőit is megtalálhatjátok náluk alma és cékla ízekben. Az olasz Carraro kávéi kihagyhatatlanok egy finom ebéd után, vagy akár a reggeli szendvics mellé, melyek jelenleg csirkés, avokádós, chorizos és pulled porkos variációkban készülnek, de pár havonta meg-megújulnak. Megvásárolhatók továbbá a Sárréti Chilifarm termékei, illetve pulled pork szendvicsükben is megtalálhatjuk az ő általuk készített jalapeno-t és chipotle paprikát.

A főfogások nem liszttel, hanem saját anyaggal, ritkább esetben keményítővel vannak sűrítve, míg ételízesítőt sem használnak, kizárólag természetes fűszerekkel ízesítik ételeiket.