Dolce Vita a Bocanovaban

Megéri ellátogatni Zuglóba az olasz konyha szerelmeseinek, ahol valódi családi receptek alapján készült fogásokat kóstolhatunk, igen impozáns környezetben.

A Bocanova étterem étlapján főként tradicionális olasz ételeket találni, ami eredeti olasz hozzávalókból, a mediterrán konyha íratlan szabályai alapján készültek, ekképpen is tisztelegve az ország ételkultúrája előtt. A nagyjából 30 különféle pizza és a hasonlóan bőséges tészta- és rizottókínálat pár percre elbizonytalaníthat, de megnyugtatunk, bármit választasz, nem fogsz csalódni.

Ugyanabban az épületben található a BocaDolce névre keresztelt cukrászda, ahol házi süteményeket (amelyekből gluténmentes és paleo változatok is kaphatók), mennyei olasz desszerteket és egyéb péksüteményeket, mint például a pogácsa kóstolhatunk. Proteintortáik még a fitnesz őrültek édesség utáni sóvárgását is kielégítik.

A sokoldalú Bocanova mögötti csapat jól tudja, milyen fontos a kávé az olasz kultúrában: elő is rukkoltak saját kézműves kávéjukkal, a BocaMokka-val.

Az extra nagy kolumbiai, közepes guatemalai és a változatos méretű brazil szemeket tartalmazó keverék 10% robustát tartalmaz a hosszan tartó crema és az ütős koffeintartalom érdekében. A szuperkrémes, klasszikus blend karakteres, mély ízeket kedvelők számára ideális, akár egy kortynyi ristrettot, akár coffee lattet készítünk belőle. Szerezz be belőle és élvezd otthon Olaszország ízeit.

A Bocanova legújabb projektje a Bocanova Beach a Lupa-tó partján fekszik, elhozva egy aprócska szeletet az olasz nyarakból. A nyári szezonban homokos tengerparttal, pálmafákkal, színes koktélokkal, pizzákkal és szuper bulikkal vár, csupán 15 perc autóútra Budapest központjától.

bocanova.hu

1142 Budapest, Kassai tér 14.

Tel.: (06 1) 220 0 210

Mobil.: (06 70) 410 44 33