babyberry és barátai showroom: Ahol megelevenednek a Pinterest gyerekszobái

A babyberry és barátai showroom a kisgyermekeknek készülő, egyedi designer termékek, berendezési tárgyak és kiegészítők piacának egyik legkülönlegesebb magyarországi szereplője.

„Az otthon a gyerekek számára egyet jelent a stabilitással, a biztonsággal. Ez az a hely, ahol kiismerik magukat, ahol a megszokott játékok, ágy és párna várja őket. Ennek a megteremtése pedig kizárólag rajtunk múlik. Az életterünk befolyásolja a közérzetünket, én pedig hiszek abban, hogy egy letisztult, harmonikus otthonban kellemesebben érzik magukat a gyerekek, mint egy túlzsúfolt, tárgyakkal teletömött, vibráló lakásban, ahol talán nehezebb kikapcsolni, megpihenni. Ezért javaslom mindenkinek, inkább kevesebb tárggyal vegyük körül magunkat, azokat ellenben válasszuk ki gondosan: legyenek jó minőségű, hosszútávú darabok, melyek harmóniában állnak egymással, hogy az otthonunk a szeretet és melegség mellett nyugalmat is sugározzon.”

– Katona Eszter, tulajdonos-alapító, babyberry és barátai showroom

A babyberry és barátai showroomban közel húsz hazai tervező és néhány skandináv márka termékei találhatóak meg, az itt forgalmazott termékek túlnyomó része sehol máshol nem szerezhető be. Ebben a varázsbirodalomban mindent ki lehet próbálni: a csepphintába bárki belehuppanhat, a babzsákokban olvasgathat, a puffokon ücsöröghet, a krétatáblára rajzolhat, az indiánsátorban bújócskázhat, az intim sarokban pedig még kényelmesen szoptatni is lehet.

Akik belépnek az ajtón, egy olyan meseboltba érkeznek, ahol megelevenednek a Pinterest távoli babaszobái,

ahol a hazai tervezőknek köszönhetően életre kelnek az elérhetetlennek hitt gyerekszobák és ahol olyan bútorokat és kiegészítőket lehet megvásárolni, melyekkel igazán egyedi, különleges teret teremthetünk a gyerekünk számára.