Araz Restaurant

Budapest bohém-negyedének egy csendes mellékutcájában hívja gasztronómiai kalandra vendégeit már hetedik éve a belváros üde színfoltja, az ARAZ étterem.

Barka Áron, Chef de Cuisine alkotókészségét mi sem bizonyítja jobban, mint az étterem – a magyar és francia konyha sajátosságait és hagyományait hűen megőrző – étlapja.  Az ARAZ mindennapjait közkedvelt programok színesítik: a fülledt nyári csütörtök estékre tervezett BBQ estek, a vasárnaponként megrendezésre kerülő (a nyári hónapokban szünetelő) tematizált  Sunday Brunchok, a havonta életre hívott, Magyarország kiemelkedő borászatait, valamint az ezekhez komponált „haute cuisine” kreációkat felvonultató borduett-vacsorák sora és a magyar kultúra és konyha hagyományait felelevenítő, péntekenként megtartott „Magyar ízek és zene” estek mind-mind az étterem töretlen sikerének sarokkövei.

Folyamatos népszerűségnek örvend továbbá a naponta kínált, hasonló szemlélettel és nagy gonddal megalkotott déli menü ajánlat, amely a kiváló ár-érték arányának köszönhetően a környező irodákban, üzletekben dolgozók, valamint a szállodába érkező üzleti és szabadidős vendégek egyértelmű kedvence.

Valljuk, hogy a kiváló alapanyagok, a kreativitás és innováció biztosítékaként szolgáló chef, az egyedülálló étlap, a nagy szaktudással kidolgozott borlap mellett napjaink ütőkártyája minden kétséget kizáróan a kiszolgálás minősége. Vendégeink visszajelzései alapján bátran állítjuk, hogy felszolgáló kollégáink szakértő munkájukkal, emberközeli hozzáállásukkal kétségtelenül hozzájárulnak az emlékezetes ARAZ élményhez.