RS9 – Független színházi szemle

2017 Apr. 28. - 30.

Idén másodszorra rendezi meg háromnapos független színházi szemléjét az RS9 Színház. A teátrum két helyszínén 2017. április 28 és 30 között 13 társulat méretteti meg magát a zsűri és a közönség előtt, akik szavazataikkal ezen a fesztiválon díjat ítélnek a szerintük legjobb produkciónak. 

Közben

… közben… – az RS9 Színház bemutató előadása március 16-án 19:30-kor

Virgina Woolf Between the Acts című művének felhasználásával Tandori Dezső fordításában. A társulat előadásra készül, a rendezőnő a haját tépi, a közönség a szünetet várja, hogy teázhasson és szendvicseket ehessen. Az előadás, melyre a színtársulat készül Anglia történelmét próbálja bemutatni, a Canterbury –be tartó zarándokokat, Erzsébet királynőt, magát Angliát is megszemélyesítik, az Időt, Viktória királynő korát és a jelenkort, miközben bombázó repülőgépek jelennek meg az égen, Anglia számára is elkezdődik a második világháború.

…közben… széthullik minden

De mi lett a nővel?

De mi lett a nővel?
Március 21., 27., 28., 19:30 @ RS9+ Vallai Kert

„Három sármos negyvenes férfi keresi azt a gyönyörű, rapszodikus, szeretni vágyó, temperamentumos, egyben érzéki hölgyet, aki minden férfi szívében ott bujkál. Már-már megfoghatatlan, hogy mire képes ez a tünékeny teremtés és a férfi lelkét mennyire magával tudja ragadni.

A szerelem a fontos, meg egy nagybőgőtok, ahová akár meztelenül el is lehet bújni.”

További információkat itt találsz.