Karácsonyi nagykoncertet ad Gájer Bálint

2017 Dec. 21.

A magyar “Swing’n Pop” zenei stílus meghonosítója december 21-én a MOM Sport Rendezvényközpontban ad koncertet harmadik nagylemezének, a “Swing karácsony”-nak a zenei anyagából.

Gájer Bálint neve mindenki számára jól ismert, hiszen ő az ország “swing hercege”, aki minden embert táncra perdít zenéjével és kitűnik eleganciájával.

A magyar “Swing’n Pop” zenei stílus meghonosítója december 21-én a MOM Sport Rendezvényközpontban ad koncertet harmadik nagylemezének, a “Swing karácsony”-nak zenei anyagából. A decemberben polcokra kerülő korongra 14 dal került fel, ebből 10 ismert amerikai karácsonyi dal magyarul, ilyen például a Let It Snow, a White Christmas, vagy a Santa Claus Is Coming To Town.

Gájer Bálint először ad elő két angol dalt (Holly Jolly Christmas, Frosty The Snowman), magyar nyelven, Éger László szövegével. Emellett két saját dal, és két duett is felkerült a lemezre. A húsz vonós és a zenész tíztagú zenekara által játszott dalokban fellelhetők lesznek Dean Martin, Bing Crosby, Frank Sinatra és Michael Bublé stílusjegyei is.

A koncert Csondor Kata szinkronszínésznővel, a Fool Moon vokálegyüttessel és meglepetésvendéggel egészül ki.

A december 21-én 20 órakor kezdődő műsorban néhány angol nyelvű karácsonyi dal is hallható lesz, illetve Gájer Bálint két korábban megjelent lemezéről is idéz.

A koncert a Danubius Music menedzselésével és az Art Anzix Színház szervezésében valósul meg.

Jegyek kaphatók ITT.