Fedezd fel Budapestet a Dunáról – Próbáld ki a Mahart városnéző sétahajóját

2018 Mar. 10. - Oct. 01.

Budapest egy megunhatatlan város, mindig képes új oldalát mutatni. Főként akkor, ha a Duna vizén hajózva tekintünk fel a budai hegyekre vagy a csodálatos házakkal büszkélkedő pesti rakpartra. A Mahart sétahajóján most még elkápráztatóbb arcát ismerheted meg a városnak.

A Mahart Duna Corso sétahajója a Margit hídtól egészen a Rákóczi hídig szállítja az utasait Európa legszebb folyóján, a Dunán, mely 10 országot és 4 fővárost (Budapestet, Bécset, Pozsonyt és Belgrádot) is átszeli.  A programon különleges betekintést nyerhetünk városunk Duna-parti látványosságainak történetébe, érdekességeibe. Az egyórás út során 11 nyelvű idegenvezetés közül választhatunk, így a magyar mellett angol, német, olasz, orosz, lengyel, francia, héber, japán, kínai vagy spanyol nyelven is megismerhetjük a város legszebb részének történetét.

A sétahajón külön idegenvezetéssel készültek a gyerekek számára, az óvodás és iskolás csoportokat pedig exkluzív árkedvezményekkel fogadják a fedélzeten.

A hajón az idegenvezetés mellett welcome drinkkel is várják az utasokat, akik az út után egy felejthetetlen élménnyel lesznek gazdagabbak.

A sétahajó március 10-től a hét minden napján, a Vigadó téri Hajóállomás 5/A. kikötőjéből óránként indul.

További információért kattints ide.