Cinema Mystica nyereményjáték-szabályzat

A FUNZINE Facebook oldalán futó Cinema Mystica nyereményjátékban a 18. életévét betöltött természetes személyekek vehetnet részt. A nyereményjátékban való részvétellel elfogadod annak feltételeit és szabályait. A Cinema Mystica nyereményjáték a Funzine Facebook felületén fut, 2023. október 18-án 10 órától 2023. október 25-én 11 óráig. Nyeremény: 3 db páros belépő a Cinema Mystica kiállításra.

A Cinema Mystica nyereményjátékban való részvétel feltételei:

A nevezéshez a Cinema Mystica nyereményjáték Facebook-poszt alá, amely a Funzine oldalán található, kell megírni, a feltett kérdésre a választ ÉS lájkolni a posztot, valamint megírni, hogy a nevező kit vinne magával a kiállításra.

Egy Facebook felhasználótól egy nevezést (kommentet, választ) fogadunk el érvényesként. A nevezési időszak lezárultával a válaszolók közül 3 nyertest sorsolunk számítógépes program segítségével 2023. október 25-én 11 órakor, akik 1-1 páros belépőt kapnak a Cinema Mystica kiállításra.

A nyertesek nevét a játékban résztvevő Facebook-poszt alatt tesszük közzé. A nyertesekkel továbbá közvetlen üzenetben is felvesszük a kapcsolatot. Amennyiben valamelyik nyertessel nem sikerül a kapcsolatot felvenni 2023. október 25-én éjfélig, új nyertest sorsolunk helyette. A nyeremény nem átruházható, készpénzre nem váltható.

Csak és kizárólag azokat a nevezéseket fogadjuk el érvényesnek, melyek a nyereményjátékot megjelenítő Facebook-poszt alatt a Funzine Facebook-oldalán érkeznek, betartva a Facebook szabályait és jelen játékszabályzat feltételeit.

A nevezések nem tartalmazhatnak semmilyen anyagot, amely megsértené harmadik fél szerzői jogait vagy bármely más jogát, beleértve a személyhez fűződő jogokat. A nevezések nem tartalmazhatnak semmilyen obszcén, istenkáromló vagy becsmérlő tartalmat.

Jelen nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, nem hagyta jóvá, illetőleg nem kezeli, azzal összefüggésbe nem hozható. A játék szervezője: FUNZINE MEDIA Kft. 1053 Budapest, Kálvin tér 2. III/4.