Budapest Borfesztivál nyereményjáték-szabályzat

A FUNZINE Facebook-oldalán futó Budapest Borfesztivál nyereményjátékban a 18. életévét betöltött természetes személyek vehetnek részt. A nyereményjátékban való részvétellel a résztvevők elfogadják annak feltételeit és szabályait.

Időtartam: A Budapest Borfesztivál nyereményjáték a Funzine Facebook-felületén fut, 2021. szeptember 17. 11:00-tól szeptember 20. 11:00-ig.

Nyeremény: 2 x 2 db napi jegy a Budapest Borfesztiválra

A részvétel feltételei:

A nevezéshez a Budapest Borfesztivál nyereményjáték Facebook-poszt alá, amely a Funzine-oldalán található, kell megírni, a feltett kérdésre (Mikor rendezték meg először a Budapest Borfesztivált?) a választ, lájkolni a posztot, valamint megírni, hogy a nevező kit vinne magával a rendezvényre.

Egy Facebook-felhasználótól egy nevezést (kommentet, választ) fogadunk el érvényesként. A nevezési időszak lezárultával a válaszolók közül 2 nyertest sorsolunk számítógépes program segítségével 2021. szeptember 20-án délelőtt 11 órakor, aki 2 db jegyet kap a Budapest Borfesztiválra.

A nyertesek nevét a játékban résztvevő Facebook-poszt alatt tesszük közzé. A nyertesekkel továbbá közvetlen üzenetben is felvesszük a kapcsolatot. Amennyiben a nyertesekkel nem sikerül a kapcsolatot felvenni 2021. szeptember 20. éjfélig, új nyertest sorsolunk helyette. A nyeremény nem átruházható, készpénzre nem váltható.

Csak és kizárólag azokat a nevezéseket fogadjuk el érvényesnek, melyek a nyereményjátékot megjelenítő Facebook-poszt alatt a Funzine Facebook-oldalán érkeznek, betartva a Facebook szabályait és jelen játékszabályzat feltételeit.

A nevezések nem tartalmazhatnak semmilyen anyagot, amely megsértené harmadik fél szerzői jogait vagy bármely más jogát, beleértve a személyhez fűződő jogokat. A nevezések nem tartalmazhatnak semmilyen obszcén, istenkáromló vagy becsmérlő tartalmat.

Jelen nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, nem hagyta jóvá, illetőleg nem kezeli, azzal összefüggésbe nem hozható.

A játék szervezője: FUNZINE MEDIA Kft. 1053 Budapest, Kálvin tér 2. III/4.