Harcsapaprikás, túrós csusza és aranygaluska, mindez juhászbölcsességgel tálalva, puli-lelkesedéssel fűszerezve: megnyitotta kapuit Budapest legújabb csárdája, a Puli és Juhász. A Dob utca és a Síp utca sarkán megbújó vendéglátóhelyen a hagyományokat nem csupán újrafogalmazni igyekeznek, de ismét meg is szeretnék élni azokat – gőzölgő bográccsal, terített abrosszal, és a nagymama konyhájának meleg, otthonos emlékével.
Ligeti Lángos
A Városliget szívében található lángosozó mára egyfajta gasztronómiai zarándokhellyé vált.
Dunai Nyitott Műhely
A Dunai Nyitott Műhely a hűsítő haboktól karnyújtásnyira kínál kulturális és közösségi élményeket.
Mattarello
A Dohány utcában nyílt Mattarello az ország első croissant-étterme.
Monokini Kantin
A Monokini Kantin napközben ramenekkel, míg este újhullámos tapasokkal hódít.
Rotigami
Megérkezett Budapest első Srí Lanka-i street food étterme, a Rotigami.