Egy különleges francia est – egy nem hétköznapi elképzelésben – avagy egy francia vacsora, három művész részvételével: egy zseniális festő, egy kiváló chef és egy remek színész február 28-án az ARAZban.
Megírta, lefestette: Claude Monet, francia impresszionista festő, de nem „csak” festő, hiszen kiválóan főzött, szakácskönyv is megjelent ételeiről
Megálmodta, megalkotta: Barka Áron, Chef de Cuisine – ARAZ Étterem, Chaine de Rotisseurs lovagrend lovagja
Elmeséli, bemutatja: Hajdú Steve, színész, rádiós műsorvezető, hobby szakács, akinek szenvedélye a francia konyha és a francia festészet
És hogy hogyan férnek meg egy asztalnál? Egyszerű a válasz! Összeköti őket a francia festészet és a francia konyhaművészet iránt érzett szenvedélyük. A vacsora során Barka Áron Chef de Cuisine elárulja, hogy e remekművek megszületését milyen festmények, gondolatok, benyomások, érzelmek vezérelték. A különleges négyfogásos francia menüsort a gondos figyelemmel válogatott francia borsor teszi teljessé.
Menüsor
Amuse Bouche: Vargányás Quiche Lorraine egy pohár gyöngyöző rosé kíséretében
Strasbourgi libamájpástétom – Laroche CHABLIS 2016
A király levese – Száraz Fino Sherry
Naphal Firenzei módra – Kálna Brut Nature 2012
Tatin Kisasszonyok tortája – Schlumberger les princes abbes pinot gris 2012
Részvételi díj: 14 900 Ft/fő
Asztalfoglalás:
Tel: +36 1 815 1100
E-mail: araz@araz.hu